Catrice - Voděodolná řasenka Glam & Doll False Lashes

Najít voděodolnou řasenku, která bude fakt voděodolná a k tomu bude dělat hezké řasy, je docela oříšek. Spousta řasenek splňuje pouze jeden požadavek a i když nechci vypadat jak panda, tak bych ocenila i hezký efekt.

Co se týče řasenek Catrice, tak tohle je moje první zkušenost. Doma ještě pár kousků mám, ale ty teprve čekají na svoji chvíli, nemám ráda otevřeno více (nejen) řasenek najednou. Dnešní řasenka pochází z řady Glam & Doll, ve které najdete různé typy a dokonce i linky.

Všechny řasenky Glam & Doll poznáte podle štíhlého balení, které připomíná tvar přesýpacích hodin. Jednoduché, elegantní a skladné, ani nápisy se nešoupou, nemám co vytknout. Kartáček je také poměrně malý, plastový a lehce prohnutý. Musím přiznat, že na první pohled mě moc nezaujal a řasence jsem žádné velké šance nedávala. Jaká chyba.

Řasenka slibuje temně černou texturu, voděodolnost, objem a podle názvu efekt umělých řas. Je opravdu hezky černá a řasy zvýrazní již v jedné vrstvě. S kartáčkem se výborně pracuje, jak se mi zpočátku nezdál, tak musím uznat, že je boží. Díky prohnutí bezvadně nadzvedne každou řasu, ani spodní nejsou problém, rozčeše je, oddělí, dodá jim hezký objem a dokonce je i prodlouží. Ani ve více vrstvách nemá nejmenší tendence slepovat či zanechávat příliš barvy na řasách.

Během aplikace se neobtiskává, v průběhu dne neopadává, ani se nemaže. Co se týče voděolnosti, tak je 100%. Celý den v bazénu a pod vodou zvládá naprosto s přehledem. Žádné černé šmouhy pod očima, drží na místě a ani se nehne. Za sebe můžu rozhodně doporučit a těším se, až vyzkouším další řasenky od této značky.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Jaká je Vaše oblíbená voděodolná řasenka?
Máte zkušenost s Catrice řasenkami?

7 komentářů:

  1. Tak to je super, že je opravdu 100% voděodolná. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Já nemám potřebu si pořizovat vodě odolné řasenky, protože u vody trávím minimum času, ale je super, že tato funguje na jedničku.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je používám vlastně jen na dovče, během roku je též nevyhledávám.

      Vymazat
  3. Děkuji za radu, ale sama rozklikavani na jiných blozich nemám ráda, takže ho neplanuji :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já se většinou v létě vůbec nemaluji, maximálně když jdu do města, ale díky za tip, vypadá slibně :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...