Makeup Revolution - Matující korektor Matte Effect

Na korektory moc nejsem, mám za to, že s každou nedokonalostí by si měl umět poradit make-up. Vlastně jsem si nikdy žádný korektor sama nekoupila. Občas se mi ale dostane do ruky nějaký kousek z PR balíčků na testování a to zas nemůžu říct, že bych ho ráda nezkusila, naopak.

Netrpím na akné, takže v tomto případě netřeba nic zakrývat. Na co maximálně korektor občas použiji, tak na menší začervenání kolem nosu či kruhy pod očima. Nesahám tedy po něm pravidelně, i když se snažím, aby se mi doma zbytečně nemnožily.

Tento tuhý korektor má za úkol zakrýt nedokonalostí jako jsou pupínky, jizvičky či začervenání. Slibuje rozjasnění a sjednocený vzhled. Výsledný efekt by měl být matný, čili není nutná aplikace pudru.

Už když mi korektor přišel, tak mi bylo jasné, že kamarádi asi nebudeme. Kvůli názvu Matte jsem byla hned skeptická, protože to není něco, co na svoji suchou pleť vyhledávám. Dále jsem moc nejásala z odstínu 02 Fair, který je hodně světloučký, ale s tím nakonec problém nebyl. Barvička se celkem přizpůsobí.

Bohužel si opravdu nesedíme. Zrovna v posledních měsících se mi korektor hodil kvůli alergii, kdy jsem nechtěla na citlivou a podrážděnou pleť dávat hutný make-up. Měla jsem ovšem kolikrát tak výrazné fleky po obličeji, že alespoň po tom korektoru jsem sáhla, aby ta červená tolik nekřičela.

Jenže právě ty fleky byly zároveň i hodně suché a to korektor zkrátka nezvládá. Sice zmírnil začervenání, ale zároveň tu oblast šíleně zvýraznil a vytáhl každou šupinku, takže jsem hned musela odličovat, protože s tím nešlo nic jiného udělat. Samozřejmě jde na suché pleti hůře rozetřít a zapracovat i kvůli své hutnější konzistenci.

Pokud suchou pleť nemáte, tak na menší nedokonalosti není špatný, sem tam ho použiji na nos a v pohodě. Balení je praktické, stačí nanášet rovnou z tyčinky, takže ideál i na cesty či do kabelky. Fakt zmatňuje, ale rozhodně nepočítejte s rozjasněním. To si podle mě s matným efektem odporuje.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte korektory?
Jaký je Váš oblíbený?

6 komentářů:

  1. Tuhle značku mám moc ráda, mám od nich paletku na oči
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám korektor od Catrice, ale Makeup Revolution značku moc ráda používám :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten mě vůbec nezaujal a ani na mě nepůsobí pěkným dojmem. Já jsem už několik let věrná tekutému korektoru od Catrice :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...