Manufaktura - Limitovaná edice hruška

Krásný den!
Jak si užíváte léta? Já mám od pondělí dva týdny volna, takže odpočívám, cachtám se v bazénu, sleduji seriály a skoro už týden mě bolí zřejmě osmička, takže jsem pod práškama a hůře se mi i jí, ale zubaře zatím odmítám s tím, že to snad přejde, protože trhání se fakt děsím. Také občas s osmičkami bojujete?

Manufaktura se u mě docela rozšiřuje, psala jsem dokonce o ní nedávno a hned tu mám další recenzi a rozhodně ne poslední. Produkty má za mě lákavé, ale pomalu zjišťuji, že ne vše mi sedí a nějaké ty výhrady najdu, ale beru to tak, že samozřejmě nám nemůže sedět pokaždé celé portfolio značky.

Dneska tu mám rovnou celou sadu, bohužel až pozdě jsem si všimla, že hruška je limitovaná edice, jinak bych si s článkem a zkoušením více pospíšila. I když momentálně není k dispozici, tak jsem si řekla, že o ní napíšu, kdyby se zas někdy objevila.

Zvláčňující tělové mléko
Na produkty jsem se fakt těšila, ač hrušky nejím, tak jejich vůni v kosmetice miluji, bývají sladké, ale zároveň příjemně osvěžující. Bohužel tahle limitka mi ale vůbec nevoní, hrušky v ní necítím téměř ani nikde v pozadí, ale pojďme pěkně postupně.

Mléko obsahuje tedy hruškový extrakt a mandlový olej. Nechybí ani vitamín E či panthenol, které regenerují, hydratují a starají se o výživu pokožky. Mléko je hodně řídké, jakmile i lahvičku otočíte, tak samo vytéká. Výborně se díky tomu roztírá, ale hůře už vstřebává, chce to mít trpělivost a delší dobu vmasírovávat.

Co se týče hydratace, tak ta je průměrná, ne-li dokonce podprůměrná, pro suchou pokožku to rozhodně není. Já jsem třeba od dovolené docela vysušená, navíc i v bazénu máme mořskou sůl a i když mažu dvakrát denně, nohy i ruce mám neustále suché. Takže spíše jen na obyč namazání a provonění, než vyrazím z domu pryč.

Zjemňující sprchový gel
Sprcháč od Manufaktury už jsem kdysi měla a to s vůní mojita, kterou jsem milovala. Tenhle mě až tolik nezaujal, vlastnostmi jsou to opět průměrné sprcháče, ale za vyšší cenu. A jelikož mi ta hruška nevoní, tak sprcháč mi moc neříkal a sprchu jsem si pořádně neužila.

Je strašně řídký, opravdu vodová konzistenci, takže spousta toho skončila rovnou ve vaně. Téměř nepění, té pěny vytváří úplně minimální množství, takže ani tohle mě nebavilo. Nevysušuje, ale nevšimla jsem si ani žádné hydratace. Co se týče té vůně, tak hrušku zkrátka necítím, je to zvláštní nespecifická vůně, která mě zklamala.

Pečující krém na ruce
Hruškový výtažek pomáhá předcházet předčasnému stárnutí pokožky rukou, dále můžete ve složení najít bambucké máslo, panthenol, makadamový olej či hroznový.

Pokud mě předchozí dva produkty vůní zklamaly, tak krém na ruce je jednoznačně nejslabší, ten mi opravdu nevoněl vůbec, vůně se ale na rukou drží dobře.

Konzistence je řidší, hodně lehoučká. Dobře se tedy roztírá, ale opět problém se vstřebáváním. Delší dobu zůstává na rukou mastnější film, který není vůbec příjemný a po čase mě to fakt už nebavilo. Hydratace je spíše průměrnější, se suchýma rukama by si neporadil, ale při poctivém mazání zvládal ruce držet v docela dobrém stavu.

Voní Vám hruška?
Máte zkušenost s touto limitkou?

18 komentářů:

  1. Mně hruška voní, ale tuto od Manufaktury neznám.

    OdpovědětVymazat
  2. Hruškové vůně mám ráda a je škoda, že tato řada tak nevoní.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. měla jsem tuto sadu jen meruňku :) tuhle bych chtěla více
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z meruňky mám doma krém na ruce, tak snad nezklame.

      Vymazat
  4. Nezkoušela jsem, ale hruška mě popravdě moc neláká. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky,
    taky mám hruškovou parfemaci ráda, ale tyhle limitky se mi u Manufaktury moc nelíbí. S Hruškou mám stejný pocit, Meruňková řada voněla jako shnilé ovoce...Docela mě to mrzí, chtěla bych ještě vyzkoušet jejich Fialku, naslepo si už kupovat nedovolím. Moc se mi ale líbí design obalů.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Meruňkový mám krém na ruce, tak uvidím. Fialka by mě též zajímala.

      Vymazat
  6. Tak tahle sada ale musela krásně vonět :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé miluji hrušky na jídlo i hruškovou vůni, takže pokud se dostanu do obchůdku Manufaktury, tak si tuhle sadu očichám a možná si jí i koupím :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že již není k dispozici, jednalo se o limitku.

      Vymazat
  8. To musí být krásná vůně, já ještě od Manufaktury nic nezkoušela, ale vždy mě to láká když jdu okolo :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  9. Miluju hruškovou vůni, ale tuto edici od Manufaktury jsem nezkoušela, tak nedokážu říct. Zrovna mám doma fialku a okurku. Ty mi voní opravdu moc hezky. Teď jsem jen zvědavá, jakou další limitovanou edici budou mít :)

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...