Real Techniques - Sada pro bezchybný podklad Base

Co se týče štětců, tak jednou z nejznámějších značek je bezesporu Real Techniques. Koupit můžete jak samostatné štětce, tak i různé sady a já jsem velmi vděčná, že jsem měla díky e-shopu kupkosmetiku.cz konečně možnost tuto značku sama vyzkoušet.

Na jaře se k nám dostaly rovnou tři nové sady - fialová na oči, růžová na konturování a oranžová na podklad. A dnes Vám ukážu právě tu poslední zmiňovanou, oranžovou, která se mi opravdu trefila do noty. Co se týče štětců, tak spíše kupuji jednotlivé kousky, jelikož v sadě se stává, že ne všechny štětce najdou využití. Je ale pravda, že já štětce používám tak, jak mi vyhovují a ne striktně na to, na co jsou určené.

Sada obsahuje čtyři štětce a k nim praktický stojánek, který mě potěšil, vypadá to opravdu nádherně. Stojánek je sice maličký, úzký, ale několik dalších štětců se do něj vejde, takže rozhodně našel využití. S kvalitou štětců jsem naprosto spokojená. Rukojeť je kovová s gumovými konci a štětinky syntetické s příjemným chlupem. Zatím nevypadl ani jeden, takže super.

Prvním štětcem je Contour Brush čili štětec na konturování. Ten jsem si oblíbila snad nejvíce, je určen tedy na konturování či rozjasnění a právě na rozjasňovač je fakt super. Celkově s rozjasňovači teprve začínám, takže podobný štětec mi chyběl. Má do kulata střižené štětinky, které jsou velmi jemné, měkoučké, ale přesto dokonale nabírá produkt a precizně ho nanese i na tvář s tím, že není problém ani blendit.

Nejmenší štětec pro detail je určen na zakrytí problematických míst či nanášení rtěnky. Štětinky jsou také hezky měkké, ale zároveň pevné. Na korektor mi vůbec nesedí a na rtěnku též preferuji jiné štětce. Na co je ale super, tak na oční stíny, dělám s ním kouřovky a tady mi vyhovuje jak velikostí, tak hustotou i tvarem. Práce s ním je fakt na jedničku, dokonce po něm sahám častěji než po mém letitém oblíbenci.

Kulatým štětcem se dá nanášet pudrový a minerální make-up. Ty já právě moc nepoužívám a bohužel tím pádem i štětec zůstává trochu opomíjen. Na tvářenku mi přijde velký a na pudr zas malý. Občas sice po něm sáhnu, ale fakt minimálně, což je škoda, protože je úžasně huňatý, velmi hustý, měkký a příjemný.

Plochý štětec je určen na klasický make-up. S tímhle jsem zpočátku maličko bojovala, jelikož je úplně jiný, než můj současný štětec na make-up. Je o dost menší, střižen rovně a fakt hodně pevný. Má měkké štětinky jako všechny předešlé štětce, ale když ho porovnám s tím, který jsem používala do teď, tak je zkrátka tvrdší a jelikož ho používám hlavně kolem očí, tak to nebylo úplně ono. Ale stačilo si zvyknout, sahám po něm furt a pracuje se mi s ním dobře.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Znáte Real Techniques?
Bez jakého štětce se neobejdete?

11 komentářů:

  1. Tohle jsou krásné štětce. Ja bych se asi neobešla bez štětce na tvářenku.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. ešte som neskúšala tieto štetce, ale prídu mi veľmi kvalitné a pekné <3 tak ja vždy potrebujem štetec na bronzer :D

    OdpovědětVymazat
  3. Taky bych ráda někdy tyhle štětce vyzkoušela, vypadají fakt kvalitně :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám z jiné řady štětec na makeup a jsem nadšená :) Ráda bych vyzkoušela i ostatní štětce. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Tyto štětce znám z blogů a videí, ale od Real Techniques nic nemám. Měla jsem kdysi jeden podobný štětec z ebay...raději bych si teď pořídila originál.

    OdpovědětVymazat
  6. Tieto štetce sú vážne kvalitné ... tiež mám pár kúskov od tejto značky, dobre sa čistia a nepúšťajú štetinky :) ja ich mám rada ale nie sú moje najobľúbenejšie :) síce sú kvalitné ale pre mňa asi málo praktické a radšej využívam iné :) napríklad z Ali :D

    Beauty Bubble

    INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...