Brandnooz box - Srpen 2018

Krásné pondělí!
Tak co, školáci? Těšili jste se do školy? Druhá půlka prázdnin utekla neskutečně rychle a sama mám ze září depku a to do školy nemusím. Bohatě mi ale stačí, že se škola týká dětí, které hlídám, takže končí letní pohoda, dlouhá a neuspěchaná rána a i volné odpoledne, kdy vyzvedávám. K tomu chladnější počasí a tma, už aby byly zas tropy.

Než se vrhneme na srpnové statistiky, které budou velmi bohaté, tak tu mám náhled do Brandnooz boxu, který konec měsíce pokaždé zpříjemní. Mimochodem, chystá se další vydání Glanc boxu, už máte objednáno?

V červencovém boxu se objevilo několik zajímavých produktů, ale celkově box působil chudě, proto jsem byla dost zvědavá, s čím Brandnooz přijde v srpnu a jsem velmi spokojená. Box narvaný po okraj, spousta novinek, zajímavostí a dobrot. Za sebe můžu říct, že obsah opravdu na jedničku.

Mattoni Meloun - 1,5l, 16,90Kč
Hned první produkt a budu jásat nadšením, jelikož melounovou Mattoni jsem chtěla ochutnat hned poté, co jsem poprvé viděla reklamu a doufala, že se v boxu objeví. Je výborná, melounové chutě a vůně já můžu, takže spokojenost.

Efko Bio Genus plus squeezer - 150g, 24,90Kč
Hrozný název. Je bez přidaného cukru, umělých barviv a aromat. V bio kvalitě a 100% ovocná. Tyhle kapsičky jsou podle mě fajn a praktické na cesty, samozřejmě hlavně pro děti, ale i já si občas ráda dám. Jen mi vadí, že nevidím, co je uvnitř, takže nenechávám déle v lednici a konzumuji hned.

Dr. Oetker Celozrnný banánový chlebíček - 500g, 69,90Kč
Posledně byl v boxu mrkvový dort a teď banánový chlebíček, který mě zaujal tedy ještě o trochu více. Stačí přidat banány, olej, vodu a vejce. Obsahuje celozrnnou mouku, třtinový cukr, čokoládové vločky, kypřící prášek a přírodní aroma. Nikdy jsem banánový chlebíček neměla, takže jsem fakt zvědavá.

Racio Knack Snack - 100g, 25Kč
Obsahuje 60% žitné mouky a vysoké procento šťávy z červené řepy, navíc obohaceno o bramborovou vlákninu. Já různé zeleninové snacky či chipsy nemusím, takže tohle mě nezaujalo vůbec. Ochutnám, ale moc tomu nevěřím. Ideální prý se sýrem či tvarohovou pomazánkou.

Dr. Oetker Jahodová smetanová náplň - 50g, 19,90Kč
Úplně neuvěřitelné, kolik toho Dr. Oetker má nyní v nabídce. Hodně se toho objevuje v boxu a většinu toho jsem ještě ani v obchodech neviděla. Smetanová náplň výborná do dortů, na palačinky, lívance, cupcaky či jiné zákusky. Dort asi péct nebudu, ale na palačinky či cupcaky určitě vyzkouším.

Vitana Dej si super jídlo! Kuskus - 34,90Kč
Červencová novinka, která je vhodná jako rychlá sváča i klasické jídlo, když nemáte čas či chuť vařit. Koupit můžete tři varianty - s červenou čočkou, rajčaty a zeleninou. Stačí zalít vodou a během pár minut je hotovo. Jako nouzovka, proč ne.

Podravka Natur - 150g, 38,90Kč
Kurkuma, mořská sůl, libeček a 480g zeleniny a samozřejmě bez éček. Podravku či jiné podobné koření doma využíváme, takže pytlík se hodí. Tenhle je znovuuzavíratelný, takže praktický, pokud koření nepřesypáváte jinam.

Vitana Dej si super jídlo! instantní polévka tomatová - 14,90Kč
A Dej si super jídlo! ještě jednou, tentokrát ve formě polévky. Zrovna polévky mám raději domácí, když už z pytlíku, tak stejně do ní dodáváme spoustu dalších surovin. Zrovna tahle mě moc nezaujala, jelikož rajčatové pochutiny nemám ráda. Samotná rajčata mi nevadí, ale kečup, rajská apod, to fakt nemusím. V nabídce ještě čočková.

Bebe Dobré ráno NaMěkko borůvka - 12,90Kč
Klasické Bebe úplně nevyhledávám, sem tam si dám, ale sušenková nejsem,. Tyhle NaMěkko jsou ale výborné. Obsahuje pět druhů celozrnných cereálií, je bez barviv a konzervantů. Borůvky mám velmi ráda, takže ke svačině super.

Brumík Duo - 8,90Kč
Brumík s čokoládovou a oříškovou náplní. Svačinka, kterou si občas dám, ale zas nemůžu říct, že by mě Brumík nějak extra ohromil, ale chuťově špatný rozhodně není.

Ledové kaštany s kapkou alkoholu - 14,90Kč
Co ale naopak miluji, tak jsou kaštany. Přijde mi, že v poslední době se dá koupit strašně moc variant, já tedy preferuji klasické a zbožňuji marcipánové. Tyhle mi udělaly velkou radost a těším se, až ochutnám, věřím, že budou výborné.

Také se Vám obsah líbí?
Co by Vás potěšilo nejvíce?

10 komentářů:

  1. BB mám doma taky a největší radost jsem měla z Kaštanů :-) A Glanc box mi, samozřejmě, nesmí uniknout.,

    OdpovědětVymazat
  2. No tohle vydání se jim povedlo daleko lépe. :) Super věci v něm jsou. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že je obsah tentokrát velmi povedený a nejvíce mě zaujal banánový chlebíček. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Já byla tentokrát taky spokojená, jen bez té náplně bych se obešla (už mám taky článek na blogu, tak můžeš kouknout). A Glanzbox jsem objednala dnes :-).

    OdpovědětVymazat
  5. Tentokrát se box celkem povedl, fajn věci na vyzkoušení :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...