Glanc box - Babí léto 2018

Glanc box si nenechám nikdy ujít a na další jeho vydání se vždy neskutečně těším. Zkrátka mě krabičky s překvapením stále baví a zrovna Glanc box mi přijde i praktický, jelikož kromě kosmetiky v něm najdete i produkty do domácnosti. Nejnovější vydání s podtitulem Vítáme Babí léto sliboval nabitý obsah a já fakt byla zvědavá, co v něm najdu.

Jsem nadšená, tohle je jedno z nejlepších vydání, ne-li vůbec to nejlepší. Hromada produktů a všechny využitelné. Při otevírání jsem neustále juchala, množství a skladba produktů je fakt perfektní. Moc chválím, tohle se maximálně povedlo, ale pojďme mrknout detailně.

Persil Premium Duo-Caps - 99,90Kč
Srpnová novinka, která obsahuje nejsilnější odstraňovače skvrn a rozjasňovačů. A díky speciálním složkám by vůně měla vydržet až čtyři týdny. Kapsle používám nejraději, hodím do pračky a je to, takže tento typ produktu vždy vítám.

Bref Perfume Switch - 59,90Kč
Píšu to vždy, snad nejpraktičtější produkt, co se v boxu objevuje, jelikož ho využije každý. Tyhle bloky můžete koupit jako single, duo či dokonce trio. Za sucha voní po jablku a po spláchnutí se vůně mění na leknín. K dostání ve třech variantách.

Dove Anti-Stress - 250ml, 89,90Kč
Novinkou od Dove jsou micelární sprchové gely, tento pečuje hlavně o pokožku, která je dlouhodobě vystavována znečištěnému ovzduší. Sprcháč slibuje odstranění i těch nejmenších nečistot v pórech. Vůně by měla kombinovat jasmín a santalové dřevo. Tyhle sprcháče mě hodně lákaly, takže jsem ráda, že se v boxu objevil, na přičichnutí mi upřímně moc nevoní, ale uvidím během použití.

Garnier Banana Hair Food - 390ml, 179,90Kč
Vůbec největší radost mi udělala nová maska od Garnier, na kterou čtu samé super recenze a sama jsem koupi plánovala, takže bomba, za mě top produkt. Dá se využít jako maska, ale i jako balzám a ta vůně, božská. Voní jako banánové bonbonky a hrozně se těším, až ji vyzkouším.

Kamil sprchový gel Citron-Podmáslí - 50ml, 30Kč
Nedávno jsem měla krém na ruce, takže jsem celkem ráda, že opět něco od značky vyzkouším. Obsahuje výtažek z citronu a podmáslí, má neutrální ph a je dermatologicky testován.

Borotalco Active Roll-On - 99Kč
Tohle je jediný produkt, který nevyužiji, jelikož kuličkové deodoranty nemám ráda, nejsou mi příjemné, ale naopak mamča je preferuje, takže Borotalco potěší ji. Obsahuje mikrokapsle, které se uvolňují během Vašeho pohybu a uvolňuje extra vůni v situaci, kdy to nejvíce potřebujete.

Signal Long Active Nature Elements Coco White - 75ml, 53,90Kč
Z pasty na zuby jsem snad nikdy neměla takovou radost. Z téhle jsem byla úplně paf a hned jsem ji šla očichat. Voní opravdu po kokosu, fakt boží. Nejméně 92% složení jsou přírodní složky, konkrétně tahle obsahuje extrakt z kokosových ořechů či minerální zinek. Kokosová varianta obnovuje přirozenou bělost zubů. Koupit ještě můžete další dvě varianty.

Freeman pěnivý pleťový peeling meruňka - 15ml, 39,90Kč
Freeman se objevuje v Glanc boxu pravidelně, určitě se časem objeví nějaká hromadnější recenze. Tahle značka mě baví, takže každý další produkt jenom vítám. Tentokrát tu nemám masku, ale peeling, který obsahuje skořápky vlašských ořechů, ale také meruňku a vitamín C a E.

Blistex Raspberry Lemonade Blast - 59,90Kč
Blistex má super balzámy, které si poradí i s velmi suchými rty a tahle vůně mě ihned zaujala, malinu já můžu. Kombinace malin a limonády rty osvěžuje a samozřejmě slibuje hydrataci, ochranu a obsahuje SPF15.

Blistex Lip Brilliance - 109Kč
Balzámů není nikdy dost :D Tenhle se pyšní mikrokuličky kyseliny hyaluronové, které mají dodat plnější vzhled rtů. Extrakt z pravého hedvábí a bambucké máslo hydratují a zanechávají rty sametově hebké. Též s faktorem SPF15.

Objednávaly jste Glanc box?
Co Vás potěšilo nejvíce?

16 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Výjimečně? Mne se třeba vydání líbí snad pokaždé, někdy slabší, ale i tak fajn.

      Vymazat
  2. Tak tomuhle boxu bych dala 100%, využila bych úplně všechno:-) Ta banánová maska na vlasy nemá chybu, máš se na co těšit, je fakt úžasná:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta maska od Garnier mě hodně zaujala a pořídila jsem si dneska papayu. Musím říct, že vlasy po ní mám fakt skvělé a ještě to úžasně voní :) Nezklamalo.

    OdpovědětVymazat
  4. No tak toho lituji, že zrovna nejsem v Česku! Protože tohle vydání je mega perfektní. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Ta banánová maska je skvělá i ten růžový balzám na rty :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se obsah líbí. Box jsem teda ještě nikdy neobjednávala, ale zrovna tady se trefili do věcí, které běžně nakupuju. A tu Garnier masku hodlám brzo taky vyzkoušet :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  7. Čekala jsem s přečtením článku až do teď - než jsem přitáhla svou krabici z pošty, abych se nepřipravila o překvapení :-).S Glanz boxem jsem spokojená - ten většinou nezklame. Budu tedy teď zásobená Blistexy a maskou na vlasy, protože to bylo i v letní limitce (a já to ještě ani nestihla vyzkoušet). Ale na masku jsem četla dobré recenze a pomády na rty se neztratí,takže mi to neva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také se vždy snažím článkům či fotkám vyhnout :) Škoda, že v té letní limitce byja také a ke všemu ta samá.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...