Nákupy a novinky za srpen 2018

Hezký den!
Mám tu pro Vás slibované novinky za měsíc srpen, kterých není vůbec málo a v pátek se můžete těšit na velmi bohaté spotřebováno. Srpen se trošku vymkl kontrole, přibyla mi nejen spousta nové kosmetiky, ale i například oblečení či bytových doplňků. Neodolala jsem výprodejům, něco jsem dostala a nejvíce účet plakal v Drážďanech v Primarku.

Kosmetika
Kosmetiky mám za srpen fakt dost a to jak pečující, tak jsem se utrhla ze řetězu i v kategorii dekorativky, které nešlo odolat, ale o tom si můžete přečíst níže. Jinak Lirene samoopalovák na fotku nepatří, omylem se mi tam zatoulal ještě z minulého měsíce, ale všimla jsem si toho pozdě. Místo něj má být voda Manufaktura.

Došel mi gel na holení,  tak jsem v Drážďanech mrkla po něčem jiném, než je Balea, kterou kupuji neustále i u nás. V drogerii Müller jsem narazila na značku M.Lady, která stojí pár korun jako Balea. Už zkouším, takže určitě bude recenze. Ve slevě jsem také sáhla po lesku na rty od Essence v krásném odstínu. Sprcháč Oriflame s vůní oliv a aloe vera byl jako dárek k časopisu Žena a život.

Balzámy na vlasy jsem dostala v práci a na Garnier jsem dost zvědavá. Vtipné ale je, že mám doma obrovskou zásobu vlasovky, ale od všeho vždy jen šampon či balzám a jelikož mám ráda šampon a kondicionér z jedné řady, tak budu pak muset dokupovat. Balzámek Sprite od Lip Smacker jsem vyhrála na IG tvojekrabicka.cz, již vlastním v klasickém balení, tak uvidíme, zda je mezi nimi rozdíl.

A již zmiňovaná dekorativka, kterou jsem koupila v Teta drogerii, kam jsem po dlouhé době zavítala. Vše je z výprodejového stojanu, kde toho měli fakt dost a za super peníze. Nejdražší byl make-up a 16h rtěnka, které vyšly na 99Kč, zbytek se pohyboval od 30Kč do 70Kč, takže jistě chápete, že jsem s prázdnou odejít nemohla a hodně jsem se ještě krotila. Většina je teda Rimmel a konečně vyzkouším i značku Flormar. Jen bohužel u make-upu Miss Sporty jsem se trochu přehmátla a nakonec sáhla po velmi světlém odstínu. Ziaja micelární gel byl též ve slevě a jelikož mi aktuální dochází a překvapivě v zásobě gely nemám, tak jsem ho rovnou také vzala.

Od arome.cz mi přišel tentokrát naprosto dokonalý balíček, ze kterého jsem měla Vánoce. Na vše budou co nejdříve recenze, jen tedy v krému od Lirene jsem našla složku, na kterou mám nejspíš alergii a jelikož mám teď pleť v pohodě, tak se bojím zkoušet a spíše otestuje mamča. Bohužel se alergie projevuje pouze na obličeji, jinde mi to nevadí, takže jinde alergickou reakci zkusit nemůžu. Hodně mě zaujala značka Scotish Fine Soaps a její řada Au Lait, která božsky voní.

Jako poslední kosmetickou část tu mám dárečky k svátku od kamarádky, která mi dala tělový krém od značky Oriflame, vtipné zrcátko, to je fakt super a houbičky na make-up od Tiante. Od této značky již mám doma masku, takže oboje otestuji a pak bude recenze.

Oblečení a ostatní
V New Yorkeru jsem se pokoušela sehnat červené krajkované šaty, prolezla jsem několik obchodů a bohužel nesehnala, což jsem skoro obrečela a lituji, že jsem si je nevzala poprvé, co jsem je uviděla. Ve výprodejích jsem ale sehnala jiné kousky. Naprosto nadšená jsem z téhle sukně, já normálně sukně moc nemusím, jsem spíše na kraťasy a džíny, ale tohle byla láska a úplně ji miluji. Má super barvu, je hrozně příjemná a má kapsy, takže fakt boží a mám z ní obrovskou radost, možná i z toho důvodu, že jinak na ty sukně opravdu nejsem. Honza už z ní tak nadšen není, narovinu mi řekl, že si nepřeje, abych si ji ještě někdy vzala :D, ale já z ní mám fakt neskutečnou radost.  Je tedy trošku divně šitá, musela jsem si vzít větší velikost, než běžně nosím, tím pádem je delší, než by měla být a s mýma 160cm je to znát, ale já ji prostě miluji.

Když jsem narazila na obyč světlé kraťasy, tak jsem je hned brala, protože když podobné sháním, je to oříšek, nemám ráda zdobení, vysoký pas, push-up efekt apod a že takových je spousta, naopak obyčejných kraťasů či džínů poskromnu. Botičky jsem dostala od mamči k svátku, sice už je asi moc nevyužiji letos, ale na příští rok mám co nosit.

A ta největší hromada, nákupy v Primarku. Strašně jsem doufala, že budou mít něco s motivem Přátel, počítala jsem pouze s hrnkem, ten neměli vůbec, ale za to spoustu dalších věcí ano. Miluji Přátelé, viděla jsem je snad stokrát, takže jsem nedokázala odolat téměř ničemu. Obří radost mám z povlečení či deky a ten hrníček je svíčka, která vypadá parádně. Potěšil mě i hrnek s Púem do sbírky, Dupík je oblíbená Disney postava a bačkory s lenochodem snad ani nepotřebují komentář.

Jako úplně poslední Vám ukážu dárečky k svátku od Honzy. Pokud máte rády makronky jako já a jste z Prahy, tak rozhodně doporučuji Mon Macaron Mon Amour, které jsou nejlepší, mňam. Sbírku Funko Pop mi obohatily rovnou dvě postavičky, Grinch má konečně svého kámoše Maxe, jeden z mých nej filmů, takže jsem ráda, že mám tuhle dvojku pohromadě. Milým překvapením byla Daenerys a její varianta s drakem.

Nakupovaly jste ve slevách?
Jezdíte do Primarku?

13 komentářů:

  1. Tak to jsou nádherné novinky. V Primarku jsem ještě nebyla, ale někdy bych se tam taky chtěla podívat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt nebyla? To chce napravit a nenechat se poprvé odradit :D

      Vymazat
  2. tie veci z Primarku sú najviac :) inak veľmi dobré novinky <3

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé nákupy! Ty věci z Primarku jsou super :) moc se mi líbí ten Lip Smacker :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, tak to je opravdu nálož novinek :) Úžasné, je toho opravdu spousta a vše super :)

    http://everyday-lifecz.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. To je pořádná nálož novinek. :) Teta výprodejový stojan taky mám moc ráda, občas tam nakoupím fakt super věci. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se líbí ta sukně. A tuhle nálož kosmetiky bych měla tak na rok :D. Vůbec nechápu, jak to dokážeš spotřebovat :-).
    Jinak já si v srpnu koupila bezva džínové šaty v Camaieu a trekové kalhoty ve Sportissimu (ty byly navíc ve slevě :-). Z těch jsem měla velkou radost, protože jsem dlouho nemohla sehnat takové, které by měly odepínací nohavice a šly z nich udělat kraťasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také trvá, než se k tomu dostanu a co se týče péče, vždy používám jen jeden produkt a teprve po spotřebování beru další.

      Vymazat
  7. Produkty z té řady Milk and Honey od Oriflame mám ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...