Random aneb srpen 2018

Prázdniny jsou už definitivně fuč, teplé počasí a ranní vstávání za světla vlastně také a teď už nás nic dobrého nečeká :D Ano, i když se mě prázdniny netýkají, mám docela z jejich konce depku. V létě jsem měla hodně volna, minulý týden dokonce dva týdny dovolenou, na kterou jsem se těšila a za ty dva týdny jsem nic nestihla. Takovéhle flákání mě už do konce roku rozhodně nečeká a nejhůř nesu to šero po ránu.

No nic, teď trochu pozitivněji. Jaký byl srpen? Vlastně docela fajn, v práci jsem byla jen první a poslední týden, z toho v tom prvním týdnu jsem pracovala doma, takže pohoda a i zbylé dny byly poměrně pohodové.

S Honzou jsme zajeli na nákupy do Drážďan a ty se tentokrát fakt povedly, mohli jste vidět na instagramu, nebo si počkejte na novinky za srpen. S mamčou máme v srpnu svátek, ten jsme oslavily jen tak decentně. Až následující týden má mamča ještě narozeniny, takže se slavilo ve velkém. Na můj svátek se navíc kamarádka vdávala, takže náročný měsíc pro játra :D

S kamarádkou jsme krom zapití její svatby zvládly i konečně jenom čistě holčičí večer týden před a ještě jsme společně byly na Shakespearovských slavnostech, konkrétně na hře Veselé paničky winsorské, která byla zábavná a Simona Stašová neměla chybu.
 ,,Home office" :D / Borůvkový shake / Karamelové frappuccino, velká dobrota

 Žvýkačková limča byla dobrota / Letní limitka bonbonů / Decentní nehtíky na svatbu

 Snídaně s mamčou / Květákové placičky / Zákusky k svátku

 Miluji hermoš s brusinkami a mojito bylo moc dobré / Dárečky od Honzy / Bych mohla pořád

Holčičí večer / Svatba / Kultura

S kamarádkou na kávě / Mamči narozeniny / Kytí k svátku

Jak jste si užili srpen?
Co jste podnikali?

11 komentářů:

  1. Mňam, tolik dobrot. Těším se na novinkový článek. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mne byl srpen zejména měsíc vedra - nemám ráda teploty přes 25°(už to považuji za pařák), takže stav, kdy jsem měla v kanclu 30 - 35°a doma kolem 29°, jsem v podstatě jen přežívala. Ožila jsem vždycky jen trochu o víkendu na chalupě, která je chladnější. Takže já doufám, že teď přijde příjemné babí léto s lehce mlžnými rány a slunečnými dny s teplotou lehce přes 20°:-)
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sice ochlazení také uvítala, ale už teď knucim, že je mi zima a zas chci teplo :D

      Vymazat
  3. Skvělé fotky, já v srpnu hodně odpočívala, jela na nějaké ty výlety, brigádu a užívala si léto, ale bylo hrozné teplo :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...