Textilní masky Garnier

Zkoušení pleťových masek mě stále strašně moc baví. Tuhle péči pleti dopřávám dvakrát týdně a pokaždé se na tento krok v péči o pleť těším. Sahám v poslední době hlavně po menších baleních jako jsou pytlíčky a jednorázové plátýnkové masky, díky čemuž člověk toho vyzkouší více.

Plátýnkové masky od Garnier nejsou žádná novinka a kromě dnešní zmiňované trojky již můžete u nás sehnat černé s uhlím a v zahraničí jsou dostupné snad ještě další dvě varianty. Ty já jsem bohužel při poslední návštěvě Německa nenašla, tak snad příště. Cena masek je přibližně 59Kč, což není úplně málo a ač mě masky lákaly hned od jejich uvedení na trh, tak kvůli ceně jsem s nákupem otálela. Nedávno jsem je sehnala ale kolem 30Kč, takže super. Určitě doporučuji počkat na nějakou akci.

Superhydratační zklidňující textilní maska Moisture+Comfort
Na růžovou variantu jsem se těšila nejvíce a to díky zklidňujícímu účinku. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, glycerin a extrakt z heřmánku, který pleť zanechává právě zklidněnou, dále slibuje hebkost a pocit pohodlí. Maska určená tedy pro suchou a citlivou pleť.

Trochu mě vyděsilo plátýnko, které je strašně velké. Mně osobně jsou teda všechna plátýnka od jakékoliv značky větší, ale od Garnier mi přijde extrémně obrovské, ale naštěstí se dá dobře ohrnout a díky tomu, že je maska bohatě napuštěná gelovým obsahem, tak na pleti hezky drží a nikam nesjíždí.

Nechává se působit 15 minut, já klidně nechávám déle, ničemu to neublíží. Má jemnější vůni a celkově je na pleti maska moc příjemná. Po sundání jsem zbytek masky vmasírovala do pleti, která byla hydratovaná a na dotek velmi heboučká.

Superhydratační vyplňující textilní pleťová maska Moisture+Aqua Bomb
Už z názvu je jasné, že maska bude hydratační bomba a tudíž určená pro velmi suchou pleť. Kromě kyseliny hyaluronové a glycerinu v ní najdete extrakt z granátového jablka. Pleť je po použití revitalizovaná a rehydratovaná.

Modrá varianta mi přijde, že je napuštěná o chlup více, než růžová, takže raději jsem vyndavala masku nad umyvadlem, ale ta gelová textura nikde nestejká a plátýnka u všech tří masek jsou pevná, takže se s nimi skvěle pracuje. Nádherně tahle maska voní, parfemace je ovocnější, ale rozhodně nijak nedráždí a nepřekáží.

Co se týče hydratace, tak jsem naprosto nadšená a určitě budu masku pořizovat znovu, abych měla v případě, že potřebuji fakt pleť pořádně vyživit. Pod obočím mám už od jara stále vysušenou kůži od ekzému z alergie a nic s tím nejde, neustále se to loupe a nelze se toho zbavit. Po použití téhle masky byla pleť dokonale vyživená tři dny a žádné šupinky ani pod tím obočím se mi neobjevily. Po několika měsících mi poprvé ty suché šupinky na nějakou dobu zmizely. A ta hebkost, bomba.
 
Superhydratační čistící textilní pleťová maska Moisture + Freshness
Obsahuje též kyselinu hyaluronovou, glycerin a extrakt ze zeleného čaje. Pleť osvěžuje, rehydratuje a čistí. U této varianty mi bylo jasně, že si budeme sedět nejméně, jelikož je určená pro normální až smíšenou pleť, což já nemám.

Plátýnko je opět velmi napuštěné, nikde ovšem nestejká a na pleti ty masky drží fakt dobře po celou dobu, než je sundáte. Také příjemná vůně, i když o dost jemnější než modrá maska a v podstatě ji pak už nevnímáte.

Po nandání pleť chviličku štípe, ale není to nic, co by se nedalo vydržet. U všech masek jsem vždy zbytek vmasírovala do pleti, po téhle jediné mi pleť ale strašně lepila a to klidně půl hoďky, takže nic moc příjemného. Hydratace u mě nulová, naopak pleť spíše drhla. Sice ráno byla pleť hezky heboučká, ale pro mě zkrátka tahle varianta není.

Používáte textilní masky?
Zkoušely jste Garnier?

12 komentářů:

  1. Masky jsem měla taky a byla jsem s nimi docela spokojená :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám mastnější pleť a oblíbila jsem si ty černé masky Garnier, ty si kupuji pravidelně:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám spíš slupovací a čisticí masky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slupovací mám také ráda, ale se suchou pletí rozhodně preferuji hydratační.

      Vymazat
  4. Já mám nejraději čistící a jílové masky. Nejvíce mě zaujala ta poslední, ale jak jsem si přečetla, že lepí, tak to není nic pro mě.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně bohužel lepila, ale na mastné či smíšené pleti může působit jinak.

      Vymazat
  5. hezký, já teď budu za pár dní recenzovat masky od garnier ale obyč ne plátýnko

    OdpovědětVymazat
  6. Masky miluji a je mi fuk, jestli je to klasicky smývací, slupovací nebo plátýnková :-) zrovna teď, když píši tenhle komentář, tak mám na obličeji plátýnkovou. Tyhle od Garnier jsem ale ještě nezkoušela, budu muset vyzkoušet :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Já tyto masky moc nemusím, měla jsem jednu z nich a nelíbilo se mi jak je to moc napuštěné tekutinou. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...