Barfuss - Krém na nohy Tropical Cocktail

Když jedu do Německa, pokaždé si v hlavě přehrávám produkty, které mě lákají k vyzkoušení a u nás zatím nejsou dostupné. Nakonec to ale dopadne vždy tak, že stojím u těch kosmetických regálů a říkám si, že vlastně nic z toho nepotřebuji, protože zásoby mám bohaté až až a můžu si to koupit někdy příště. Kosmetiku tam kupuji fakt minimálně.

Co jsem ale před pár měsíci brala, tak krém na nohy, ty mi překvapivě doma furt chybí. Koukala jsem samozřejmě po značkách, které u nás nejsou a objevila Barfuss v drogerii Müller. Krém stál pár korun, možná něco jako Balea, takže nebylo co řešit.

Značka se zaměřuje právě na péči o nohy, koupit můžete různé krémy, ale i peelingy či pilníky. Já sáhla po letní limitce s názvem Tropical Cocktail. Na limitky zkrátka slyším a mám ráda i podobné parfemace, takže jsem se moc těšila na vyzkoušení.

Krém obsahuje jojobový olej, bambucké máslo a extrakt z měsíčku lékařského, které slibují až 24hodinovou intenzivní hydrataci. Hned po prvním vyzkoušení přišlo velké zklamání a to v podobě vůně. Očekávala jsem něco sladkého, exotického a místo toho se mi dostala hnusná, jakoby alkoholová vůně. Krém vůbec nevoní a už vůbec ne po nějakém tropickém ovoci.

Konzistence je středně hutná, není nijak vodový, ale do pořádného hutňáka má daleko, příjemná textura na léto. Dobře se roztírá a ihned se vstřebává, nezanechává žádný mastný film a nelepí.

Jak mě zklamala vůně, tak bohužel ani hydratace nestojí za nic. Ten krém nedělá nic, od doby, co jsem ho začala používat, mám nohy v šíleném stavu. Popraskané, hrubé a je úplně jedno, že mažu poctivě fakt denně.

Znáte Barfuss?
Jaký je Váš oblíbený krém na nohy?

11 komentářů:

  1. Značku neznám, ale když nestojí za nic ani vůně ani hydratace, tak se tenhle produkt moc nepovedl.

    OdpovědětVymazat
  2. ako čítam tak sa produkt moc nezadaril, ja používa od Astrid ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda že se produkt moc nevydařil, vypadá pěkně :) Já většinou sahám po krémech na nohy od Avonu :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je fakt krém na nic ikdyž obal vypadá pěkně :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Já na nohy aktuálně likviduji klasickou Niveu, kterou jsem dostala a nemám pro ni jiné využití :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Značku neznám a jak vidím, tak se o ní ani nijak více zajímat ani nebudu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...