Brandnooz box - Září 2018

Krásnou neděli!
Už jste si myslely, že zelenou krabičku za uplynulý měsíc vynechám, že? Záříjový Brandnooz box měl menší zpoždění a místo, aby přišel klasicky ke konci měsíce, tak dorazil až první týden v říjnu. Občas nastanou nějaké technické potíže, to se nedá nic dělat, ale myslím, že čekání stálo za to.

S obsahem jsem spokojená a vlastně mu nemám co vytknout, právě naopak. V boxu jsem našla snad od všeho něco, něco k pití, něco na vaření, ale i sladkosti na zub.

Cheetos Pizzerini - 85g, 24,90Kč
Kukuřičné křupky s příchutí pizzy jsem už ochutnala a nebyly vůbec špatné narozdíl od mixu s hot dogem, hamburgerem, který byl fakt odporný. Tohle je ale fajn, pokud podobné příchutě máte rádi a já navíc různé křupky a chipsy v boxu vítám.

Havlík Tvarůžkové tyčinky - 90g, 14,90Kč
Tvarůžky nemusím, ale Havlíkovy tyčinky mám moc ráda. Doporučují k ním kvalitní pivo či víno, takže se těším, až sáček otevřu :D Jsem zvědavá, jak bude kombinace tyček a tvarůžků chutnat.

Knorr Hustá směs k zahuštění bez lepku - 500g, 39,90Kč
Hotová směs, která slouží k zahuštění polévek, šťáv, ale i různých omáček. Neobsahuje přidaný glutaman, konzervanty a je bez lepku. Podle mě praktická věc do většiny domácností, takže proč ne, na omáčky se využije.

Lipton Cherry Love - 32g, 47,90Kč 
Asi jediný produkt, který mi radost neudělal a nevyužiji ho. Čaje prostě nepiji, dám si max dva hrnky v případě nemoci a to mi bohatě stačí. Nové čaje, které v boxech chodí, už dáváme do nějakých balíčků k dárkům, protože jinak by jsme se v krabičkách čajů utopily.

Jupí Hřejivé srdce - 0,7l
Tématický produkt na podzim a zimu. Nejedná se o klasický sirup, ale dá se použít jako teplý nápoj, takže s horkou vodou či na ochucení čaje, ale samozřejmě i klasicky se studenou vodou. Je bez konzervantů, umělých barviv a sladidel. Já tedy moc ty šťávy nepiji, ale u těchto hřejivých se mi líbí vyloženě zimní kombinace chutí. Toto je meruňka, zázvor a badyán.

Strongbow Medium Dry - 440ml, 21,90Kč
Úplnou novinkou je polosuchý jablečný cider, takže ideál pro ty z Vás, kteří nemusí úplně sladké chutě. Má i nižší obsah cukru a kalorií. Strongbow mám ráda, takže si nějaký večer rozhodně dám, ale je fakt, že preferuji ty sladké příchutě.

Orion Miničokoláda - 44g, 13,90Kč
Miničokoládky jsem ještě neměla, ale znám ty velké tabulky se stejnými příchutěmi a ty má Orion fakt moc dobré. Třeba tu s mandlemi a kokosem miluji, špatná ale není ani tahle pistáciová. Nově mají čokolády Orion vylepšené složení s větším obsahem kakaa.

Corny Flapjack mandle karamel - 35g, 29,90Kč
Ovesná tyčinka obsahuje minimálně 48% vloček a slibuje dodání energie a nasycení. Různé tyčinky, co bývají v boxu, si vždy ráda dám ke sváče, kdy mám menší hlad a zároveň mě honí mlsná. Corny produkty mi chutnají, takže věřím, že i Flapjack bude fajn. K dostání ve třech variantách.

Shake-It Protein Choco Punch - 35g, 34,90Kč
Veganský drink obsahuje 40% komplexního mixu sedmi proteinů  - oves, chia, rýže, hrách, konopí, slunečnice a dýně. Dochucený nepraženým kakaem, bez barviv, aromat a konzervantů. Tuhle značku znám z instagramu a velmi láká na design produktů. Za to, že se objevila v boxu, palec nahoru.

Chupa Chups Skull - 9,90Kč
To nejlepší na konec :D 3D lízátko s jahodovou příchutí a šumivou limetkou v části mozku :D Zakoupit můžete samostatně, nebo v balení po sedmi.

Zaujal Vás obsah?
Pijete proteiny?

10 komentářů:

  1. Tak s mými chuťovými preferencemi se box moc neprotl a nejsem tedy ani nijak nadšená. Potěšil mne jen cider a ráda vyzkouším ten koktejl (já měla red berries). Ještěže jsem tam měla navíc okurky za věrnostní body ...
    Na blogu už mám taky hodnocení, tak můžeš kouknout

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je jasné, že ne vždy se trefí do chuti. Tak snad příště to bude lepší :)

      Vymazat
  2. Box vypadá fajn, zase super věci na vyzkoušení :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Celý box se mi líbí a shake it je docela fajn, mám ho doma ve více příchutích. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...