Head & Shoulders - Řada Supreme Moisture + šampony Men Ultra pro muže

Produkty Head & Shoulders pomalu přestávají být vnímány jako produkty určené spíše pro muže. Věřím, že spousta žen k nim podobné předsudky měla. Mění se to ale nejen díky zajímavým novinkám, ale i líbivějším obalům. Konkrétně mluvím o řadě Supreme, která obsahuje nejen šampon, ale k němu i balzám, které se starají o jedinečné potřeby žen. Hydratují a obsahují arganový olej. Dostání je ve třech variantách a my se dnes zaměříme na Supreme Moisture pro hebké vlasy a ke konci článku najdete i něco málo pro pány.

S Head & Shoulders zatím nemám moc dobré zkušenosti. Měla jsem snad dva šampony, všechny mají bojovat proti lupům a mně se naopak po nich lupy dělaly poměrně ve velkém. Na tuhle řadu jsem se ale fakt těšila, už jen z toho důvodu, že arganový olej mám ráda.

Šampon má pomáhat tedy s lupy a svědivou pokožkou hlavy. Slibuje lesk, zdravý vzhled, hebkost a obsažený arganový olej hydrataci a posílení. Na úvod pochválím obaly, ty jsou za mě opravdu povedené, hezké a modernější. Jako plus beru i příjemnou vůni.

Má klasicky řídkou konzistenci, výborně ve vlasech napění, umyje je a provoní. Vlasy jsou po použití na pohled lesklejší, nadýchané, ale bohužel se rychleji mastí. Pěkné vydrží dva, maximálně tři dny a pak už to vůbec není ono. A bohužel problém jako s předchozími šampony, které jsem vyzkoušela, při dlouhodobém používání mi strašně vysušuje pokožku hlavy a dělají se mi lupy.

Také mi vlasy nepřijdou nijak posílené, naopak mi začaly ještě více padat. Mně tedy padají už dlouhodobě, ale teď je to opravdu extrém a šampon opravdu nijak neposiluje.

U balzámu tak kritická nebudu, tomu v podstatě nemám co vytknout a jsem s ním spokojená. I balzám má bojovat proti lupům, dodat vlasům lesk a hebkost. Díky složení šetrně pečuje i o dlouhé vlasy, u kterých by měl eliminovat poškození. Tohle mě zaujalo, jelikož vlasy mám už celkem dost dlouhé, ale jak jsem psala výše, začaly mi padat ještě více než normálně, takže to podle mě tak žhavé nebude.

Samozřejmě i tady najdete arganový olej, který má hydratovat a ta hydratace špatná není, třeba konečky vypadají dobře a nejsou tak vysušené. Jinak balzám má lehčí konzistenci, není to takový hutňák jako jiné balzámy, spíše řidší krémová konzistence, která vlasy ale hezky zjemní a jdou dobře rozčesat, takže za mě fajn.

Šampony Men Ultra mají vylepšené složení, které chrání pokožku hlavy, bojují proti lupům a odstraňují nečistoty a mastnotu. Mají šetrné složení s vyváženým ph a jsou vhodné pro všechny typy vlasů. Dostání v šesti variantách.

K pánským šamponům spíše jen ve zkratce, přece jen dostat něco více z chlapů je trochu oříšek. Variantu Hair Booster zkoušel táta, který moc nadšen nebyl. Ve vlasech skoro šampon nepěnil, špatně se vymýval a vlasy po něm jakoby drhly. Za sebe ale můžu říct, že šampon nádherně voněl, fakt krásná vůně. Na českých e-shopech ho nemůžu najít, ale řekla bych, že odpovídá variantě Anti-Hairfall, jen mám jinačí balení.

Total Care dostal na vyzkoušení přítel. Obsahuje mořské minerály a hydratační složky pro pocit ultra čistoty. Tady se také nekoná žádné nadšení, vadí mu, že vlasy i vousy jsou po šamponu velmi jemné a tím pádem neposlušné. Zas ale pokud tu jemnost chcete, tak funguje dobře.

Moc děkuji Procter & Gamble za poskytnutí produktů k recenzi.

Jaké máte zkušenosti s Head & Shoulders?
Zaujala Vás řada Supreme?

4 komentáře:

  1. Já na lupy naštěstí netrpím, takže s touhle značkou nemám zkušenosti, ale tatík si jednou koupil nějaký šampon od téhle značky a říkal, že mu to s lupy nepomohlo.

    OdpovědětVymazat
  2. Produkty vypadají dobře, ale tuto značku nekupuji, snažím se volit přírodní produkty. Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...