Manufaktura - Zklidňující & hydratační pleťová levandulová voda s vřídelní solí

Jsou typy produktů, které si sama od sebe asi nikdy nekoupím, i když nikdy neříkej nikdy. Když se mi ale dostanou nějakým způsobem do ruky, tak je vlastně používám ráda, přesto se bez nich dokážu obejít. Co se týče dekorativky, jsou to například korektory a péče? Pleťové vody.

Teprve asi poslední půl rok přicházím pleťovým vodám na chuť, nikdy předtím jsem je neměla a neměla jsem ani tendence je zkoušet. Nejdéle používám růžovou vodu, o té bude řeč ale někdy příště a dnes mrkneme na levandulovou z dílny Manufaktury.

V obsahu najdete vysoký podíl vody z levandulových květů, který je obohacen o extrakt z levandule, břečťanu, řeřichy, citrónu, šalvěje, lopuchu a mořských řas. Společně ještě s vřídelní solí a kyselinou mléčnou regulují tvorbu kožního mazu, čistí, hydratují, tonizují a zklidňují. Voda je určená tedy primárně pro normální až mastnou pleť, kterou trápí akné.

Já vodu dostala od holek z arome.cz a i když mám pleť suchou, tak jsem si říkala, že by mi voda mohla sednout a to z toho důvodu, že zároveň má i hydratovat a zklidňovat. Zpočátku jsem z vody byla na rozpacích, nesnáším vůni levandule a voda voní opravdu velmi silně, takže jsem si nebyla jistá, zda ji zvládnu používat. Nečekala jsem to, ale na parfemaci jsem si zvykla a překvapivě mi začala i docela vonět. Přesto ze mě milovník levandule určitě nikdy nebude.

Na začátku mi voda pleť hodně vysušovala, hlavně tedy čelo, které bylo plné suchých šupinek. Když už jsem chtěla vodu schovat s tím, že mi nesedí, tak se to nějak zlomilo a najednou žádný problém nebyl. Nehydratuje, to v žádném případě, ale již nevysušuje, což je hlavní a na hydrataci mám krém. Pleť ovšem příjemně osvěží, což mi přijde nejlepší, lehce zklidní a dočistí.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi. 

Používáte pleťové vody?
Voní Vám levandule?

9 komentářů:

  1. Tak já bych se bez pleťové vody neobešla, používám ji po každém čištění. Ale levanduli taky nemusím a už vůbec ne v péči o pleť.

    OdpovědětVymazat
  2. Levanduli mám moc ráda! Jinak pleťové vody používám, nejraději mám růžovou.

    OdpovědětVymazat
  3. No levanduli jsem teda nezkoušela a především v kosmetice mě moc neláká. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju levanduli a značku manufaktura se cyhstám už delší dobu vyzkoušet, takže díky moc za tip :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, tak teď vzpomínám a nemůžu si vybavit, že bych někdy něco s levandulí vyzkoušela na pleť. Na tělo ano a vyhovovalo mi to :-) obecně vůni levandule mám ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...