Micelární sprchové gely Dove

Pamatuje, kdy začal boom micelárních vod? V nabídce je teď má snad každá značka, u které můžete koupit pleťovou pečující kosmetiku. V poslední době ale začíná být micelární snad úplně všechno. Sehnat můžete šampony na vlasy a dokonce už i sprchové gely.

Dove nedávno uvedl na trh dvě varianty micelárních sprchových gelů a já se moc těšila na vyzkoušení, jelikož sprcháče Dove jsou taková klasika a jedny z nejpečujících sprchových gelů vůbec.

Růžová varianta s názvem Anti-Stress je ideální pro pokožku, která je dlouhodobě vystavována znečištěnému ovzduší, jelikož sprcháč slibuje odstranění i těch nejmenších nečistot, které jsou uložené v pórech. Vůně mi byla být kombinace jasmínu a santalového dřeva. A právě vůně je u obou sprcháčů velký problém. Anti-Stress vyloženě smrdí. Je to čistá vůně, ale taková ta štiplavá a strašně nepříjemná.

Má krémovou konzistenci, která se dobře roztírá a vytváří neskutečně bohatou pěnu, pění fakt božsky. Bohužel dalších kamenem úrazu je to, že vysušuje. Dove naopak vždy krásně o pokožku pečoval a hydratoval, ale po tomhle ji mám hodně napnutou, vrže a okamžitě se musím něčím namazat.

Zelená barvička Sensitive Skin, jak už název napovídá, je určená pro citlivou pokožku a je bez obsahu mýdla a barviv. Vonět by měl sprchový gel po heřmánku, ale opět mi heřmánek nepřipomíná ani zpovzdálí. Vůně je ovšem příjemnější, než u růžového kolegy, ale zas to není nic, co by mi vyloženě vonělo, ale není to tak nepříjemné.

Konzistence se maličko liší, sice je krémový, ale více gelovější a během roztírání připomíná puding, trochu to vázne a chce to hodně vody. Pění ale stejně úžasně a tolik nevysušuje, ovšem suchá pokožka nesmí zapomenout na péči po sprše.

Když to shrnu, tak mě gely vůbec nezaujaly. Ani jeden mi nevoní, vůně se bohužel vůbec nepovedly a hydratace u obou vázne. Dodělám je, ale znovu určitě pořizovat nebudu.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi. 

Máte rády Dove?
Zkoušely jste micelární gely?

15 komentářů:

  1. Sprchové gely Dove jsou klasika, mám je hrozně ráda, tu jejich krémovou konzistenci. Tyhle micelární jsem nezkoušela, moc mně tedy ani nelákají.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně bohužel Dove kosmetika nepřijde moc pečující.. Jediné, co mi vyhovuje, jsou antiperspiranty/deodoranty a nevadí mi intimní gely a mýdla na ruce. Jinak vlasovka mi nesedí absolutně vůbec - vysušuje a po šamponech mě svědí hlava, tělové krémy a oleje taky ne, spousta věcí mi smrdí..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vím, že Dove nemáš ráda, ale tak každému sedí něco jiného :)

      Vymazat
  3. Škoda, že teda produkty nic moc, ale i tak aspoň jeden vyzkouším :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Mně vyhovují a ten anti-stress mi nádherně voní! :D :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  5. Mám antistress z Glanz boxu a díky tvé recenzi uvažuji, že ho snad raději pošlu dá... ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Boom ohledně micelárních vod si bohužel nepamatuji, ale opravdu čučím, co výrobce dokáže ještě vymyslet. Jako micelární sprchový gel? Wow, to musím zkusit, i když tobě ani jedna z možných variant nevyhovuje. Zkusím a uvidím :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...