Neutrogena - Čistící gel Visibly Clear Pore & Shine

Značka Neutrogena se u mě na blogu ještě neobjevila a když se zamyslím, tak mám pocit, že celkově to je premiéra s touto značkou a nikdy jsem nic neměla. Nebo alespoň si nedokážu žádný produkt vybavit, přitom produkty nevypadají vůbec špatně, věřím, že budou krásně hydratovat a hlavně není problém značku sehnat v drogerii.

Tento čistící gel jsem našla před nějakou dobou v jednom DM boxu a jelikož čistící gely používám denně, tak jsem se rozhodla si ho nechat a to i přesto, že je určen spíše pro smíšenou až mastnou pleť. Řekla jsem si, že pokud nebude vyloženě vysušovat, tak není problém.

Čistící gel bojuje proti lesknutí pleti a rozšířeným pórům. Slibuje hloubkové vyčištění pórů, redukci kožního mazu, matnou pleť a to bez vysušování. Určen primárně pro normální až mastnou pleť. Má úžasnou mandarinkovou vůni v kombinaci s limetkou, takže opravdu příjemně osvěžující parfemace, která mě baví.

Gel má středně hutnou konzistenci, žádný velký hutňák to není, ale zároveň nikde nestejká, takže se s ním dobře pracuje. Není určen na oční okolí a tam ho ani nedoporučuji, jelikož v očích štípe, ale během té aplikace opravdu neteče, kam nemá, takže bez obav.

Je pravda, že pro sušší pleť ideální úplně není. Ve většině případů mi po něm pleť hodně pne a křičí po krému, takže pak hned sahám ještě po čistící vodě či něčem jiném, aby se pleť zklidnila a lehce hydratovala. Počítala jsem s tím, takže to gelu nevyčítám, není primárně určen pro můj typ pleti, takže to chápu.

Co mi ale vadí, že neodstraní všechen make-up. Když pak pleť vezmu ještě tamponkem s nějakým dalším čističem, tak stahuji ještě zbytky make-upu, které gel na pleti nechal.

Znáte Neutrogenu?
Používáte čistící gely?

10 komentářů:

  1. Gel vypadá pěkně, já podobný používám od Yves Rocher, zaujalo mě že je na ty zvetšené póry, ale asi zatím zůstanu u toho co mám :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Neutrogenu znám, ale měla jsem jen nějaká tělová mléka a ta byla skvělá, z péče o pleť jsem ještě nic nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to opravdu zajímavě, hlavně mě u gelu zaujala ta vůně, kombinace mandarinky a limetky musí být super. Já od Neutrogeny měla jen balzám na rty a tem byl fajn. Jen je škoda, že nedokáže úplně odstranit make-up.

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Od Neutrogeny jsem ještě čistící gel nezkoušela, vůně musí být fakt super :) Škoda, že neodstraní všechen makeup.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tento gel by bohužel nebyl nic pro mě. Ze začátku jsem si říkala, jo ten vypadá moc dobře. Bohužel od čistícího gelu a i jiných produktů na čistící bázi očekávám, že mi splní vše do sebemenšího detailu a ne, že udělají jenom část a zbytek musí dodělat jiný produkt.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...