Random aneb září 2018

Krásný pátek!
Jaké máte plány na víkend? Snad všechny říjnové víkendy už mám pěkně nabité a nabité bylo i září. Měsíc tedy strašně rychle utekl, ale myslím, že jsem toho stihla docela hodně. Navíc přálo i počasí, pokud nepočítám velmi chladná rána, takže jsem si užívala i posledních zmrzlin.

Jsem ráda, že krom práce jsem si našla i čas na přátelé, takže jsem zvládla například kafe s kamarádkou, veletrh s Alčou a dokonce jsem zašla na koktejl do baru s Alicí a Kačkou a bylo to super.

Začátkem měsíce se konal jako každý rok Burgerfest na Výstavišti v Praze. Celý festival se přesunul o pár metrů dál a rozprostřel se po větší ploše, takže i když v poledne už bylo poměrně dost lidí, hezky se to rozprostřelo a užili jsme si to. Ochutnali jsme s Honzou nejen burgery, ale i rolovanou zmrzlinu.

V září se koná charitativní běh Teribear, který má na svědomí Tereza Maxová a přispívá se na ohrožené děti a matky s dětmi. Určitě tuto akci znáte, já na ní byla pozvána v rámci spolupráce se značkou Astrid. Jelikož začátek byl ale ještě v době, kdy jsem běžně v práci, tak jsem vzala dítko a vyrazila i s ním na Vítkov, kde nás kromě jiného čekal i piknik.

Ke konci měsíce má brácha narozeniny, takže se konala menší oslava, vlastně se koupily jen zákusky a popřálo se. Společně s ním každý rok slaví i moje psí holky, které též mají v září narozeniny. Za ty roky už si zvykl, že slaví společně se psy :D
 Teribear a piknik s Astridem

 Burgerfest

 Lotusová, mňam / Výjimečně ne sýrová / Rychlooběd

 Sobotní ráno / Výborné koktejly / Hlídač během bouřky :D

 Antonínovo pekařství

 Posilnění po nákupech / S holkama v Nebi

 Cafefin / Božská dobrota v Bufu Shake House / Donuter

 Pokroky / Nehtíky

 Jako malá :D / Ne, nebudu koukat do foťáku

 Narozeniny

Jaké bylo Vaše září?
Slaví i Vaši miláčci narozeniny?

8 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...