Vše pro pejska | vsepropejska.cz

Krásný pátek!
Když se blíží ten víkend, tak si dáme trochu odlehčenější článek a změnu od vší té kosmetiky. Ač je blog zaměřen spíše na beauty sekci, tak pokud sledujete instagram či čtete random články, tak je Vám určitě jasné, že ke mně neodmyslitelně patří i chlupatí členové rodiny, takže když mi přišla nabídka spolupráce od e-shopu vsepropejska.cz, vůbec jsem neváhala.

Teda mně přišla, mým psím holkám přišla. Moc mě potěšilo, že si paní Lucka z e-shopu dala tu práci a dokonce si zjistila jména holek, takže nabídka přišla jmenovitě pro Barču a Niky. Tohle na mě udělalo opravdu obrovský dojem.

Vsepropejska.cz nefunguje zatím nijak dlouho, na trhu je poměrně krátce a zaměřuje se hodně na oblečky pro pejsky (kočičky), vyberou si především malá a střední plemena. Zajímavé jsou určitě kromě oblečků i hárací kalhotky pro fenky či praktické postroje. V nabídce nechybí i hračky, pelíšky, kosmetika pro pejsky či dokonce mňamky, takže si vyberou i majitelé větších plemen.

Já měla ihned jasno v tom, že bych pro Niky ráda nějaký pěkný obleček, kor když nastal podzim. Nikouš je vyloženě paničky a miluje teplo a sluníčko, na kterém vydrží ležet klidně celý den, naopak v chladnějším počasí zvedne tlapku a odchází domu.

V nabídce je velké množství oblečků od svetrů až po mikiny a bundy. Ceny jsou příznivé, samozřejmě čím větší pejsek, tím vyšší cena. Pro menší plemena jsou ceny ale super. U každého oblečku najdete rozměry a také návod, jak pejska měřit. Celou nabídku najdete zde.

S Niky je trošku problém v tom, že je hodně hubeňoučká, má necelé kilo a půl, ale zároveň je docela dlouhá, takže na délku mi vychází na S, ale obvod spíše XS. Aby ji obleček nikde netlačil a mohla dýchat, tak jsem nakonec vzala S. Na délku je perfektní, na její hubené tlapky ale trochu větší, takže rukávy jsem musela ohrnout a případně je zapošiji.

Konkrétně jsem si vybrala mikinu značky Hoopet, která mě zaujala na první pohled. Koupit ji můžete zde. Mikina má hezkou, neutrální šedou barvičku a celkově se mi na ní líbí, jak je elegantní, ale zároveň stylová díky záplatám na rukávech, nášivce a knoflíčkům. Design prostě super a jsem z ní nadšená. Je z bavlny, velmi příjemná, měkoučká a fešácká. Oceňuji, že se dá prát v pračce.

U Barči mi bylo jasné, že mrknu prvně na hračky, které miluje. Nejlépe co nejhlasitější, aby si její radost užili i sousedé :D Hraček má plnou zahradu, ale za každý nový kousek je hrozně vděčná. Najít ovšem nějaké hezčí hračky, začíná být poměrně oříšek.

Na e-shopu najdete různé hračky od míčků, přetahovadel až po dentální hračky, nebo interaktivní hračky na pamlsky. Výběr opět velký a mě překvapivě zaujalo hned několik. Nejvíce zapletená zvířátka, ta sice nepískají, ale zas je to něco jiného, než co doposud Barča měla.

Na výběr je panda, méďa, já ovšem vybrala králíka, co také jiného, že. Neuznávám klasické plyšové hračky, ten plyš mi nepřijde vhodný, kor v případě, že bude hračka tahána po zahradě. Ale uzlíky, s tím problém nemám.

Strašně se mi líbí barevné provedení ušáka. Kombinace, modré, růžové a bílé je jemné a takové holčičí. K zakoupení tady. Hračka není moc velká, výška 11cm a šířka 10cm, takže ideální spíše pro menší plemena, případě střední jako je Barča. Hračka je pevná, tahá ji furt a drží dobře. Lanka jsou kvalitní, takže vhodné i na kousání. Je ale pravda, že Barča celkově hračky neničí.

Z fotek to vypadá, že z ní Barča nemá radost, ale takhle reaguje pouze na foťák. Nerada se fotí, automaticky odvrací hlavu, takže následuje galerie psa, který nechce spolupracovat :D Jakmile jsem foťák zandala, hned hračku vzala a utekla.

Co se týče doručení, tak mi objednávka přišla asi za dva dny. Záleží na Vámi zvoleném dopravci (Zásilkovna, Česká pošta, DPD) a způsobu platby. Nad 800Kč je doprava zdarma a e-shop zasílá i na Slovensko.

Holky moc děkují e-shopu vsepropejska.cz za hezké dárečky.

Znáte tento sympatický e-shop?
Nosí Vaši hafani oblečky?
Co Vám případně na e-shopu chybí?

8 komentářů:

  1. Máme doma tři svetříky, které střídáme celou zimu :-) hrozně mě baví našeho čivaváka oblékat a sluší mu to, rozplývám se nad ním jako nad malým děckem :-) jen on se teda nerad obléká :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, než Niky do něčeho dostanu, je to boj :D

      Vymazat
  2. Jéé to je hezký svetřík a hračka taky, pejsci mají určitě radost :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Ten obleček je krásný a přijde mi docela vtipné, jak se Barča nechce fotit. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tak přesně na tomhle e-shopu jsem nakupovala minulý týden :) kupovala jsem tam mikinu a pískací kostečku pejskovi. A s e-shopem jsem velmi spokojená. Líbí se mi i přístup majitele :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To moc ráda slyším, těší mě, že jsi spokojená :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...