Bourjois - 123 Perfect CC Cream

K BB creamům si teprve nacházím cestu a i když už jsem našla dva oblíbence, stejně raději sáhnu po klasickém make-upu. Již nějakou dobu se ale dá koupit další písmenko abecedy a to CC cream a ten jsem doposud ještě nevyzkoušela, až teprve nedávno, kdy mi přišel od holek z arome.cz.

Měla jsem z něj velkou radost, protože má poměrně fajn recenze, je od super značky Bourjois a na léto by nemusel být marný. Bohužel jsem ho tedy dostala v nejsvětlejších odstínů 31 Ivory, který je na mě světlý i v době, kdy již nejsem opálená, takže sbohem CC na léto.

CC obsahuje tři pigmenty pro zářivou a dokonalou pleť. Meruňkový osvěžuje unavenou pleť, zelený bojuje proti začervenání a bílý minimalizuje tmavé skvrny. Slibuje tedy sjednocení barevného tonu, rozjasnění a 24 hodinovou hydrataci. Navíc v sobě má SPF15, které chrání před slunečním zářením.

Když jsem CC začala používat, tak jsem byla celkem spokojená, až na jednu mouchu, ale čím déle ho používám, tím méně mi sedí a pomalu se z něj stává  propadák letošního roku. CC je hodně řídký, má lehoučkou texturu, takže na léto ideál. Překvapilo mě, že celkem slušně kryje. Pleť pěkně sjednotí a pomůže například se začervenalým nosem. Zpočátku byl dobrý i na kruhy pod očima, ale momentálně v tom slušně plave a moc nezvládá.

Na mé suché pleti se i ta lehčí textura hůře roztírá a je složitější ho pořádně zapracovat. Už tady bylo jasné, že s tou hydratací to taková sláva nebude a bohužel není. Během dne neskutečně vysušuje, po celém dni s ním mám pleť tak vysušenou, že po kouknutí do zrcadla vidím hlavně na čele hromadu suchých šupinek, které navíc nepěkně zvýrazní.

Výdrž je další bída, na pleti se drží pár hodinek a pak začne všeemožně cestovat, flekatět a vypadám s ním doslova jako nemocná. Když se na sebe odpoledne podívám, tak se úplně leknu, jak ošklivě vypadá.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte CC creamy?
Nebo dáváte přednost make-upům?

8 komentářů:

  1. Já ještě žádný CC krém nezkoušela:-D V létě používám místo make-upu BB krémy, ale i tam déle trvalo než jsem našla ty, které by mi seděly jak odstínem, tak celkově.

    OdpovědětVymazat
  2. Já moc na makeupy a tyhle krémy nejsem, škoda že nesedí a nevypadá hezky ... :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Mně snad v životě žádný BB ani CC cream nesedl. Zkoušela jsem jich mraky ze vzorečků a několik jsem jich měla ve větším balení, ale vždycky to byly propadáky. Ať už krytím, odstínem, texturou, po většině z nich se hrozně lesknu, jsou mastné, nepříjemné... Zůstávám určitě u make-upů :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně sedí dva a oba jsou mastné, možná proto mi sedí :D

      Vymazat
  4. CC krém jsem ještě nikdy nezkoušela :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...