Nature of Agiva - Růžová voda a mýdlo Roses from Bulgaria

Není to tak dávno, co jsem se na blogu rozepsala o levandulové vodě. Jako vůbec první jsem ale vyzkoušela růžovou, která je taková klasičtější a má spoustu možností využití. Já je ale až do nedávna moc neviděla a bez pleťových vod jsem se obešla. Obejdu i nyní, ale již vím, že pokud se mi dostanou do ruky, nezůstanou jen ležet v šuplíku.

Nature of Agiva nabízí kosmetiku s růžovou vodou, levandulí či olivovu řadou. Asi ne vše bude u nás dobře dostupné, rozhodně se ale sehnat dá. A dnes mrkneme na dva produkty z řady Roses from Bulgaria.

Přírodní růžová voda
Voda jemně čistí, osvěžuje a pleť tonizuje. Je vhodná ale i vlasy, kterým má dodat lesk a podpořit jejich růst. Má protizánětlivé účinky, změkčuje, zvlhčuje a pleť celkově oživí. Její vůně má pozitivní vliv na psychiku, ale i tělo. Vhodná pro všechny typy pleti.

Jak jsem se zmiňovala výše, vůbec jsem nevěděla, zda vodu využiji a vůbec poprvé jsem po ní nesáhla překvapivě kvůli pleti, ale kvůli vlasům. Měla jsem období, kdy pokožka hlavy byla neskutečně vysušená a šíleně mě svědila, už jsem nevěděla co s tím. Velmi nepříjemné a tak jsem si do pokožky hlavy vmasírovala právě růžovou vodu. Stačilo jedno použití a vše se zklidnilo, zázrak.

Podruhé mě zachránila na jaře, kdy se mi vyskytla alergie a z ní ekzém na pleti. Pleť celá oteklá, zarudlá a velmi podrážděná. Právě tahle voda byla jeden z mála produktů, který pleť ještě více nedráždil a naopak ji příjemně zklidňoval. Osvěžila, lehce pomohla se zarudnutím a svěděním. Pro citlivou pleť je za mě ideální. Právě ta suchá a citlivá ji ocení nejvíce.

Používám na dočištění a klidně i na oči, jelikož v nich nepálí, neštípe a zvládne vzít zbytky make-upu. Fakt je super a sahám po ní ráda. Nevadí mi ani vůně a to vůni růží v kosmetice nemám ráda.

Mýdlo s přírodními lístky růží
Mýdlo s květy růží jsem už kdysi měla, akorát od značky Regina Floris. Na blogu dokonce najdete i recenzi společně s nočním krémem, tak kdyžtak mrkněte do štítků. Mýdlo má čistit, změkčovat a obnovovat pokožku.

Mýdlo jsem používala pouze na ruce, na tělo mi tuhá mýdla nevyhovují, přijde mi, že vysušují a sáhnu raději po klasickém sprcháči. Pokud jste ale zvyklé na mýdla, tak věřím, že Vám vyhovovat bude.

Má v sobě tedy části kvítků růží, které v mýdle působí lehce jako peeling, což mě moc baví. Přijde mi to super právě i na ty ruce, které příjemně zjemní a hlavně lépe vyčistí. Myje dobře třeba špinavé ruce ze zahrady či z jiné manuální práce. Hezky pění a pokožku rukou nevysušuje.

Používáte růžovou vodu?
Jakou značku máte rády?

11 komentářů:

  1. Máš moc hezké fotky:-) Právě taky nejsem moc fanoušek vůně růží v kosmetice, ale oba produkty vypadají hezky a myslím, že bych je taky využila:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem zkoušela jen vzorečky a vůně nebyla zas tak špatná, ale že bych ji vyhledávala, to ne. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím jak bych snášela tu vůni, ale produkt nevypadá zle. Jen teda to tuhé mýdlo bych nevyužila :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. To je krásná kosmetika, ta růžová voda musí být určitě super :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Ružovu vodu mam rada i ja. Zatial ma najviac oslovila znacka Hanus. Paradoxne levandulova voda mi svojou aromou priam az vadi.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  6. Kdysi jsem moc ráda používala na pleť růžovou vodu. Ale pak jsem kdesi četla o tom, jak se ty produkty vyrábí a další koupě mě odradily.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...