Random aneb říjen 2018

Krásný pátek!
Říjen utekl jako voda, vím, píšu to u každého měsíce, ale je to tak. Byl to ale povedený měsíc a to nejen zážitky, ale i počasím. Přesně takhle si představuji podzim, kolem dvaceti stupňů, prostě pecka. Nesnáším zimu, takže tohle za mě naprosto ideál. I když je tenhle týden také velmi teplý, obávám se, že to již končí a bude hůř.

Byl to pohodový měsíc a to i v práci, měla jsem týden dovču, což bylo super, i když jsem opět nic nestihla a před dovčou mělo dítko, které hlídám, neštovice, takže odpadla uspěchaná rána, odpolední vyzvedávání ve škole a váleli jsme se doma u pohádek.

Hodně času jsme na sebe měly s kamarádkou. Prvně jsme na začátku měsíce zvládly oběd ještě s jednou kamarádkou, kterou jsme chtěly vidět ještě dokud byla 2v1 :) Hned dva dny na to jsme šly zapít její narozeniny, tentokrát se nekonala žádná velká oslava, ale šly jsme jen ve dvou do Šenkovny na večeři a skleničku, která se protáhla snad až do jedné do rána, ale bylo to fakt super.

Největší zážitek ale určitě divadlo, kam jsme zašly na Misery, na což jsme se velmi těšily. Obě jsme fanynky Stephena Kinga, podle jehož předlohy hra vznikla. Z divadla nejsem zklamaná, obávala jsem se, že to bude větší fraška, režie Ondřej Sokol. Je pravda, že humorné pasáže bych odstranila, na druhou stranu chápu, že lidé, kteří neznají předlohu, budou více nadšení a pobaví se. Zlata Adamovská byla skvělá a Petr Štěpánek také, doporučuji. Měly jsme s kamarádkou na sebe vyhrazený celý den, takže jsme si to užily.

Také jsem se stihla vidět s Kamčou a díky ní poprvé navštívila Café Amandine, kolem kterého denně jezdím, ale nikdy jsem tam nebyla. Nejnáročnější byla ovšem rodinná oslava, mamči přítel slavil narozeniny a slavilo se až do rána. Ti staříci každým rokem vydrží víc a víc :D :D :D
 Boloňské špagety v Jiný stav s holkami / Šenkovna a halušky

 Blbé světlo na Jiřího z Poděbrad :D, snídaně v Le Caveau / Burger / Mimino

 Studio Dva a Misery

 Vánoční Nutella / Norbert`s Donuts / Café Amandine

 Nikouš a Barča

 Občerstvení na oslavu / Groot hrnek / Dobrota

Metalické nehty / Sváteční oběd s mamčou :D / Chlebíčky na oslavu

Užili jste si říjen?
Chodíte do divadla?

6 komentářů:

  1. Super fotky, mám ráda tyhle články :) máš pravdu, hrozně to letí, každý měsíc plyne jak voda :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mi říjen utekl, ani nevím jak. Měla jsem ho hodně pracovní a víkendy chalupářské (takže v podstatě taky pracovni :-D).

    OdpovědětVymazat
  3. Už za pár tu jsou Vánoce, takže opravdu to utíká fakt rychle :) Jako vždy skvělé fotky.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...