Syoss - Lak na vlasy Volume Lift

Laky na vlasy jsem dříve v podstatě vůbec nepoužívala a tužidlo jsem neznala vůbec. V současné době po laku sahám téměř denně a jakmile mi dochází, kupuji hned další, tak moc jsem si na tuhle stylingovou péči o vlasy zvykla. Asi bych se bez něj dokázala obejit, to ne že ne, ale zjistila jsem, že lak je vlastně kámoš.

Nedělám si žádné složité účesy, nenosím dokonce ani culík. Vlasy mám neustále rozpuštěné a s něčím na hlavě mě vážně nepotkáte, ale jsou už hodně dlouhé a jemné a určitě skoro každá z Vás zná ty neposlušné pramínky a jemné vlásky, které trčí.

Tenhle lak mám strašně dlouho doma a myslím, že již se prodává v trošku jiném designu, ale nevadí, byla by škoda o něm nenapsat jen proto, že má jiný kabátek. Mně se totiž ucpala střička, nebo zalepila a místo toho, abych ji nějak vyčistila, raději jsem sáhla po jiném laku, lenost no.

Lak slibuje zafixování účesu pro všechny typy vlasů, okamžitý objem bez slepení, snadné vyčesávání beze zbytků a UV ochranu. Z této řady jsem měla kdysi i šampon s balzámem a byla jsem moc spokojená.

Má silnou fixaci číslo 4, ale přesto nemá tendence vlasy slepovat. I když ho stříknu více, tak nedělá dojem helmy, neslepuje a vlasy nezatěžuje. Sice lehký film ve vlasech cítím, je znát, že něco v nich je, ale fakt je to minimálně a vůbec to nevnímám.

Co je super, že během dne i ta troška vymizí, takže vlasy jsou hebké, ale zároveň stále velmi dobře zafixované a večer jdou bez problému rozčesat. Celý den vypadají vlasy dobře, nikde zbytečně moc netrčí, takže nevypadám, že jsem zrovna vstala z postele. Nemastí je, nezanechává žádné stopy a příjemně voní, parfemaci má klasickou jako většinu Syoss produktů.

Používáte laky na vlasy?
Jakou máte oblíbenou značku?

11 komentářů:

  1. Pár laků na vlasy Syoss jsem dřív měla a špatné nebyly, ale třeba šampony od téhle značky, ty byly pro mé vlasy katastrofa.

    OdpovědětVymazat
  2. Já lak používám hodně příležitostně, takže oblíbenou značku nemám. Vlastnš se musím přiznat, že ani nevím, jaký lak vlastně teď v koupelně mám (a protože se zrovna povaluji v hotelové posteli, tak to ani teď nezjistím ;-))

    OdpovědětVymazat
  3. Laky na vlasy už skoro vůbec nepoužívám, ale jeden doma mám a to od Balei. Kdybych ho náhodou potřebovala. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Jakože Syoss šampony nesnáším, tak laky jsou bezkonkurenční a dělá to co slibuje. Mám ráda od Syoss a od Nivey, ty mě vždycky vyhovovali nejvíce. Poslední dobou stylingové produkty nepoužívám ale asi začnu.
    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  5. Lak na vlasy jsem teda už pěkně dlouho neměla.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Značka Syoss jde mimo mě. Já mám ráda lak na vlasy od profesionální kadeřnice značky Goldwell.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...