Weleda - Březový sprchový peeling

Březová řada značky Weleda je určená na boj proti celulitidě. V nabídce je, kromě peelingu, o kterém budu mluvit dnes, tělový olej a velmi mě zaujala březová šťáva, takže tělo můžete čistit i zevnitř. Produkty lze koupit samostatně, nebo v dárkových sadách, což se určitě před Vánoci hodí, pokud rády dáváte vánoční kazety.

Sprchový peeling, tuším, jsem někde před nedávnem vyhrála, ale upřímně vůbec už nevím, kde. Hned na úvod napíšu a píšu to vlastně asi u všech podobných produktů, samotná kosmetika Vás nespasí, takže nečekejte, že peeling Vám celulitidu vyzmizíkuje jako kouzlem.

Peeling obsahuje voskové perly z karnaubského a včelího vosku, které odstraňují odumřelé kožní buňky. Meruňkový olej zabraňuje vysoušení. Pokožka je po použití čistá, regenerovaná, hedvábně jemná a hladká na dotek.

Trochu si postěžuji na balení, které je sice na pohled líbivé a zelená barvička určitě upoutá, ale víčko je teda peklo. Při každém otevření je to o nehty a případně i zuby. Otevírá se strašně špatně, velmi pevné a pokaždé s tím bojuji a kolikrát mám až chuť to vzdát.

Pokud očekáváte klasický peeling, tak budete asi zklamané, jedná se spíše o sprchový krém, ve kterém najdete sem tam nějakou menší částečku. Má hodně řídkou konzistenci, takže z tuby jde bez problému vymáčknout do poslední kapky. Peelingové částečky jsou velmi jemné a není jich úplně mnoho. Používat by se měl 1-2x týdně, při intenzívní kúře proti celulitidě klidně až čtyřikrát týdně, takže je opravdu k pokožce šetrný a spíše nahrazuje sprchový gel.

Ač tedy nenahradí klasický scrub, tak překvapivě pokožka po jeho použití vypadá moc dobře. Určitě je hladší a hlavně na pohled mnohem hezčí. Celulitidy Vás pochopitelně nezbaví, jako dodatková péče k dobré stravě a cvičení nebude ovšem špatný. Nevysušuje, což je fajn, ten meruňkový olej je v něm znát.

Počítejte s tím, že celkem rychle ubývá, za což může zřejmě ta tekutější konzistence a méně zrníček, takže máte tendence ho použít pokaždé více. Když jsem si prvně k němu čichla, tak mi strašně smrděl, hodně silná, bylinková vůně, ale ve sprše už mi naopak voní. Svěží, lehce kyselá vůně, která je ideální hlavně na léto.

Používáte kosmetiku proti celulitidě?
Raději klasické peelingy, nebo něco jemnějšího?

12 komentářů:

  1. Kosmetiku proti celulitidě moc nepoužívám, protože nejsem schopná se tyto produkty donutit používat pravidelně a jednou za čas, když si zrovna vzpomenu to účinek opravdu nemá:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle nahradí i dá se říct sprchac,to by šlo používat pravidelně :D

      Vymazat
  2. Kosmetiku proti celulitidě nepoužívám a ani mě tento sprchový peeling nezaujal. Asi by mi nevoněl a vadil by mi nízký obsah zrníček. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Proti celulitíde nepoužívam vôbec žiadnu kozmetiku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nějaké krémy proti celulitidě jsem používala, když jsem v létě cvičila pravidelně a celkem pomohly, o tomto peelingu jsem neslyšela :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám baňky, i když přiznávám, že co skončila plavková sezóna, dost to flákám :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Žádné takové krémy nepoužívám. Dříve jsem si sem tam nějaký koupila, ale přijde mi to bez efektu a hlavně jsem na to mazání děsně líná :-D

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Při lenosti to opravdu efekt mít nemůže :D
      I Tobě krásný advent :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...