Yves Rocher - Šampon pro větší objem vlasů

V následujících týdnech Vás čeká spousta vlasových recenzí, jelikož právě vlasovku jsem nyní obměnila naprosto komplet. Došly mi všechny starší kousky, vše mám nové a na nic z toho se tu doposud recenze neobjevila, takže můžete očekávat klasické šampony, různé balzámy či olejíčky a laky a dnes to započneme tím hlavním a to je šampon.

Předloni jsem měla svůj první šampon od Yves Rocher a byl pro mě velmi milým překvapením. Nikdy by mě nenapadlo, že právě šampony této značky by mi mohly sednout a stalo se. Vlasy byly po něm pěkné a hlavně méně padaly, takže když jsem na jaře jako dárek k nákupu dostala právě šampon, udělalo mi to radost.

Na výběr jsem měla z několika variant, já ovšem sáhla po šamponu, který slibuje větší objem a vlasy zářící zdravím. Navíc tedy by měl i jemné vlasy zpevnit. Je bez silikonů, parabenů a barviv. Obsahuje bio sléz a právě po různých bylinkách a květinách jsou tyto šampon cítit.

Vůně je hodně intenzivní a na první přičichnutí mi vůbec nesedla. Teprve až během používání jsem si na ní dokázala zvyknout a to tak, že nemůžu již říct, že by mi šampon smrděl. Parfemace je hodně květinová a šmrncnutá bylinkou. Ve vlasech se vůně nějakou dobu drží, ale velmi jemně.

Šampon má hodně řídkou, gelovou konzistenci, která ve vlasech dobře napění a vlasy opravdu umyje. Vlasy pak až jakoby lehce vržou, takže bez balzámu se určitě neobejdete, nebo alespoň já ne.

Objem vlasům dodá opravdu parádní, v tomto směru maximální spokojenost. Vlasy jsou nádherně nadýchané, vzdušné, ale ne rozlítané. Nejvíce to vidím na ofině, která vypadá fakt výborně a mám neustále potřebu si do vlasů sahat.

Ten objem drží a vlasy neplihnou, nejsou zatížené. Avšak párkrát se mi stalo, že se rychleji mastily, žádná katastrofa, jen občas třetí den už bylo vidět, že to není úplně ono, ale stále se s tím dalo vydržet a i když u kořínků se začaly vlasy opravdu lehce rozdělovat do pramínků, tak neplihly a držely požadovaný objem, což mi přijde fakt super.

Zkoušely jste šampony YR?
Trápí Vás nedostatek objemu?

8 komentářů:

  1. Já jsem měla jinou variantu šamponu od YR a hodně se mi po něm mastily vlasy, asi jsem neměla šťastnou ruku při výběru.

    OdpovědětVymazat
  2. Aj ja som mala iný, zrejme na regeneráciu ale vôňu mal podľa opisu podobnú ako tento. Dobre aj penil a umyl pekne ale súhlasím s prvým komentárom, že sa mi skoro mastili vlasy :)
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám hodně ráda jejich šampony. Momentálně mám micelární šampon a ten je skvělý. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Šampon od YR jsem nikdy nezkoušela. Já na tyhle objemové šampony nějak nevěřím. Jako chápu, že mohou obsahovat speciální složky, co mají účinek nadzvednutí kořínku od hlavy, ale stejně mě to neláká.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...