Ziaja - Micelární gel Okurka & máta

Čistící gely jsou něco, bez čeho si nedokážu představit péči o pleť. Mokrý způsob odstraňování make-upu mi zkrátka sedí snad už od dob puberty a nějaký ten gel na vaně prostě mít musím. Přijde mi to nejrychlejší, nejpříjemnější a dokonce i nejúčinnější.

Poslední dobou se rozmáhají i micelární čistící gely, na což já celkem slyším. Můj vůbec první micelární gel byl od značky Lirene, který mě ale hodně rozmazlil, jelikož se dal použít nejen namokro, ale i jako klasická micelárka na sucho a hlavně, byl dobrý i na oči. Bohužel od té doby se nenašel žádný, který by se na oči dal také použít.

Obsahuje kyselinou laktobionovou, výtažek z okurky seté, který se stará o hydrataci a čistící účinky. Dále ve složení najdete mátu rolní a provitamín B5, který zjemňuje a zklidňuje. Má lehkou formuli, která je určená pro všechny typy pleti, které zjemňuje a vyhlazuje. Jemně čistí a osvěžuje.

Balení s pumpičkou je velmi praktické, stačí položit na vanu a zmáčknout. Na jedno použití bohatě postačí dvě stlačení a dobře z tuby dostanete i poslední zbytky produktu. Pumpička dobře funguje a dá se s ní množství i bez problému regulovat.

Gel má spíše řídkou konzistenci nazelenalé barvy, ale i přes řidší texturu nikde zbytečně nestejká. Dobře se nanáší a na pleti je gel velmi příjemný. Díky té mátě a okurce pleť jakoby ochlazuje, což mě fakt baví a přesně v tohle jsem při jeho koupi doufala, nezklamal.

I když je gel určen pro všechny typy pleti, což upřímně tolik nemusím, tak moje suchá a citlivá pleť s ním nemá sebemenší problém. Nijak ji nevysušuje, nedráždí a po použití pleť vůbec nepne. Bohužel není určen na oči, to mě docela mrzí a ani ho na oči nedoporučuji. Oční okolí ještě budiž, tam mi nijak nevadí, ale že bych s ní dávala pryč klasický oční make-up, to opravdu ne.

Na pleť je ale výborný. Nejen že tedy osvěžuje a je komfortní, ale dokonale odstraní všechen make-up a to je přesně to, co požaduji. S těmi dvěma pumpnutími odstraníte make-up z celého obličeje a dokonce i z krku beze zbytků. A co je ještě super, tak ta boží vůně okurky. Nic chemického, ale opravdu svěží, šťavnatá okurka, mňam.

Používáte čistící gely?
Voní Vám okurka?

14 komentářů:

  1. Mne uhorka vonia v kozmetike stále :) Vyskúšala by som aj tento gél, pretože gély používam, momentálne striedam zelený Garnier a Sephoru :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ziaju mám moc ráda, z té pleťové péče jsem toho moc zatím nevyzkoušela, ale rozhodně bych si tenhle gel chtěla pořídit, vůni okurky můžu:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Okurkové produkty moc nemusím, ale od Ziaja bych ráda něco vyzkoušela :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Přiznám se, že gel jsem měla jen jeden od Garnieru (tuším, že byl z Glanzboxu) a vůbec mi nevyhovoval. Raději se odličuji nasucho.

    OdpovědětVymazat
  5. Vůni okurek v kosmetice mám moc ráda a čistící gely taky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Já taky teď nejvíce používám čistící gely a různé pleťové vody jdou stranou. :) Tento vypadá fajn.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Asi dám nakonec značce Ziaja šanci :)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...