Brandnooz box - Prosinec 2018

Hezkou sobotu!
Na instagramu Vás stále zásobuji vánočními fotkami a zřejmě ještě nějakou dobu budu, ale na blogu se pomalu vrátíme do starých kolejí. Od příštího týdne se můžete těšit na shrnutí prosince v podobě novinek, spotřeby či randomu a samozřejmě poté nebude chybět ta nejlepší, ale i nejhorší kosmetika roku a zřejmě i celkové shrnutí, no je toho hodně.

Ještě před Vánoci stihl dorazit prosincový Brandnooz box, který mě na první pohled nijak extra nezaujal. Focení a článek jsem si ovšem nechala až po svátcích a najednou mi obsah zas tak zlý nepřišel. Je tam toho tedy hodně a je laděn už právě na vánoční svátky a na Silvestr. Přesto za mě spíše průměr, který neurazí, ale ani nenadchne. Já sama využiji naprosté minimum, ale jinak obsah se využije určitě.

Braník Černý - 0,5l, 12,90Kč
Tmavé  výčepní pivo, které je lehké s pořádným řízem a krémovou pěnou, které navazuje na tradici Chantecler Noir. Pivo je vhodné ale i k nakládání žeber, do guláše apod. Já pivo nepiji, ale na Silvestr bude fajn a ještě se nestalo, že by mi nějaké pivo zůstalo déle ve špajzu.

Frisco Brusinka a Lesní ovoce - 0,33l, 21,90Kč
Kdo by neznal Frisco. Pamatuji doby, kdy jsem nepila z alkoholu nic jiného. Pak jsem ale přesedlala na víno, jiné cidery a Frisco mi nějak přestalo chutnat, ale po delší době zas ochutnám ráda, to ne že ne a opět, na Silvestr ideál. Má ovocné příchutě bez hořkých chmelových tónů a ideální množství alkoholu.

Black Fox Herbal Fusion - 700ml, 349Kč
V boxu pouze malý vzorek v hodnotě cca 35Kč. Na lišku běží docela často, nebo běžela, reklama. Dokonce jsme i na to koukali jako dárek, ale nejedná se o zrovna levnou záležitost a když nevíte, zda bude chutnat...Je to bylinné pití s kapkou pomeranče.

Tretter`s Zeleninové chipsy - 90g, 29,90Kč
Tohle mi strašně nechutná a celkově na to doma moc nejsme, vždy pytlík dáme na nějaké oslavě na stůl. Jsou čistě zeleninové, bezlepkové a bez škrobu. Vyráběné v ČR a obsahují opravdové koření. Koupit můžete více druhů, tyhle konkrétně jsou celer s řepou.

Hobžovy Strážnické brambůrky Paprikové - 60g, 12,20Kč
Strážnické brambůrky mi nikdy nechutnaly, ale mamča je naopak vyhledává, tak snad ji potěší i papriková varianta, která je letošní novinkou. Jsou smažené v řepkovém oleji, bez umělých chuťových látek a barviv.

Dupetky Solené - 80g, 7,90Kč
Dupetky jsem objevila díky boxu a ihned si je zamilovala, takže vzorková balení mě moc potěšila, i když se o novinku nejedná. Jsou ochucené mořskou solí a nezatěžují tělo jako klasické smažené krekry. Pokud neznáte, určitě ochutnejte, jsou výborné.

Vitana Paprika a Kurkuma - 14,90Kč, 21,90Kč
Koření je něco, co se vždy využije a díky boxu jsem objevila dokonce i takové, které bych sama asi nekoupila a přitom je výborné. Kurkuma mě potěšila moc, je zdravá a třeba do rýže naprosto výborná. Sáčky jsou znovuuzavíratelné.

Mutti Rajčatové pyré - 500g, 44,90Kč
Má hustou a sametovou texturu, sladkou chuť, je bez slupek a zrníček. Vyrobeno pouze ze 100% italských kvalitních rajčat. Dá se použít do polévek, předkrmů, ale i do hlavních jídel. Zrovna různé rajčatové omáčky nemusím, ale v malém množství mi nevadí, takže do nějaké omáčky se může hodit.

Hašlerky Meduňka s citronem - 35g, 18,90Kč
Bylinné bonbony s novou příchutí, která osvěží a naladí. Meduňka snižuje stres, uklidňuje a uvolňuje. Hašlerky vůbec nemám ráda, ale krabičku většinou dávám do lékárny na nachlazení, kdy docela dobře protáhnou krk a nos.

Vyprošťovák Forte - 6,90Kč
Nové složení, které pomáhá při nadměrné konzumaci jídla či alkoholu. Mírní kocovinu díky kombinaci jedlé sody a kyseliny vinné a ještě dodává tělu vitamíny a minerální látky. Zkusíme a uvidíme :D

Dále tu je ještě hromada vzorečků v podobě kávy Nescafé Gold a dvou pytlíčků čaje Majestic Tea. Jako poslední časopis Epocha Speciál.

Chutnají Vám zeleninové chipsy?
Líbí se Vám obsah?

11 komentářů:

  1. Já bych byla spokojená tak na půl, ale chápu, že byl stvořený hlavně na oslavy. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Já byla spokojená tak na 65 % - vadilo mi, že chybělo trochu vánočního ladění, ikdyž podle letáku měl být box směřován nejen k Silvestru,ale i k Vánocům. A nebylo tam moc novinek. Mne potěšila ta passata. Treters chipsy jsou dost mastné - sice mi docela chutnají, ale je mi po nich vždycky těžko. Naopak Strážnické brambůrky považuji za jedny z nejlepších, ale paprikovou příchuť nemusím, takže jsem je odnesla na návštěvu... Jinak už mám hodnocení boxu taky na blogu, tak můžeš kouknout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že na Vánoce moc zaměřen nebyl, ale nevadí :)

      Vymazat
  3. Zeleninové chipsy mám ráda a musím říct, že tentokrát bych byla s boxem víc než spokojená. Asi hlavně kvůli tomu, že je tam kurkuma, tu zbožňuji :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle box je na nějakou oslavu jako dělaný :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě teda slabota :-(( skoro všechny věci, co si sama koupím, když jdu na běžný nákup. Třeba to koření..

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...