Manufaktura - Limitovaná edice Lípa

Dvakrát do roka můžete u Manufaktury najít limitovanou edici. Letos na jaře to byla fialka, která byla velmi lákavá, bohužel mi unikla a já ji nestihla ani očichat. O to více mě těší, že se mi do rukou dostalo pár kousků z podzimní/zimní limitky Lípa.

Lípa vznikla na oslavu stého výročí založení republiky a na pohled mě okamžitě okouzlila. Uznejte samy, není ten design krása?! A nadšení trvalo i během přičichnutí. A jak tahle limitka inspirovaná První republikou dopadla po vyzkoušení? Podívejte se níže.

Velejemný sprchový a koupelový gel
Začnu asi tím nejslabším, i když určitě ne špatným. Obsahuje mycí složky na bázi kokosového a olivového oleje a cukru. Je obohacen o zjemňující výtažek z lípy, zvláčňující obilné výtažky, mandlový olej a panthenol, které o pokožku pečují a zklidňují ji. Naopak neobsahuje SLES.

Sprcháč by měl intenzivně pěnit a jeho spotřeba by měla být až o třetinu nižší než u podobných produktů a tady s tímhle tvrzením se naprosto neztotožňuji. Sprcháč pění minimálně, pro aspoň nějakou pěnu je potřeba opravdu pořádně mydlit. Co mi na sprcháčích Manufaktura vadí, tak jejich konzistence. Jsou strašně řídké, téměř vodové a spotřeba je vysoká právě kvůli tomu, že spousta toho prostě steče rovnou do vany.

Sprchový gel ale nádherně voní, vůně celé řady je moc příjemná, nevtíravá a myslím, že sedne téměř každému. Pokožku nevysušuje a umyje.

Výjimečný ochranný pleťový balzám
Na ten jsem se hodně těšila, jelikož právě různé pleťové krémy zkouším opravdu ráda. Najdete v něm samozřejmě výtažek z lipových květů, meruňkový a jojobový olej, bambucké máslo, panthenol, ovesný beta-glukan a vitamíny A, E a C. Slibuje zregenerování, vyživení a ochranu pleti před nepříznivým zimním počasím.

Je vhodný pro suchou pleť jak na ranní, tak i večerní péči. Jistě spousta z Vás ocení praktickou pumpičku. Balzám má poměrně hutnou konzistenci, ale není vůbec mastný a velmi dobře se roztírá. Okamžitě se do pleti vsákne a není tak problém nanést ihned make-up. Voní stejně krásně jako sprcháč, ale rozhodně se nemusíte bát, že by parfemace na pleti vadila.

Oceňuji, že ho moc dobře snáší i citlivá pleť a po nanesení neštípe, ani více nerudne či nepne. Hezky ji zklidní a vyživí. Pleť je hydratovaná, heboučká a lehce provoněná. S krémem jsem moc spokojená a používám ho ráda.

Ideální regenerační krém na ruce
Obsahuje výtažek z lipových květů, výživný mandlový olej, bambucké máslo, ovesný výtažek a zklidňující panthenolem. Ruce by po použití měly být svěží, hebké, provoněné a chráněné před nepříznivým počasím.

Zatím jsem měla spíše průměrné krémy od Manufaktury, tenhle je asi na tom s hydratací nejlépe a celkově i s vlastnostmi. Má lehoučkou konzistenci, která se do pokožky rukou poměrně rychle vstřebává, nezanechává žádný mastný film, ani ulepený pocit.

Ruce jsou po něm hebké, docela i dobře hydratované, ale ve větších mrazech bude určitě potřeba namazat vícekrát za den, kor pokud na suché ruce trpíte. Ale jinak za mě ano a strašně moc se mi líbí balení, to je pecka.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Zaujala Vás limitka?
Zkoušely jste něco?

12 komentářů:

  1. Mám z této řady balzám na rty a jsem na něj moc zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem z téhle limitky koupila nějaké produkty, ale budou jako vánoční dárek, pro sebe jsem si vzala krém na ruce, ještě jsem nevyzkoušela, ale už se na něj těším, má krásné balení:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejsem si jistá, zda by mi výrobky voněly, ale líbí se mi ten krém na ruce. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Balení se jim jako vždy povedlo, akorát nevím zda by mi to vonělo. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Manufakturu jsem ještě nezkoušela, ale opět se limitka moc povedla :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. By mě vůně lípy zajímala :)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...