Regina - Jelení lůj Perníček

Vánoce už se kvapem blíží a ještě se na blogu neobjevil jediný vánoční článek. Vůbec nějak nestíhám a letos bohužel postrádám i pořádnou vánoční náladu, ale dnes to alespoň trochu napravím a určitě bych chtěla stihnout do Vánoce i recenze na vánoční limitky, tak snad vše bude.

Nejznámějším a nejoblíbenějším cukrovím jsou určitě perníčky. Je to klasika, kterou má rád snad každý. Ta chuť a ta vůně, není divu, že se perníčky dostaly i do kosmetiky. A znáte značku Regina? Jedná se o českou kosmetiku, jejíž tradice sahají až do roku 1954. Já si ji pamatuji ještě z dětství a jsem strašně ráda, že díky Alče jsem se k ní opět dostala. Právě tradiční jelení loje spadají pod Reginu.

To je roztomilost, že? Sice klasická tyčinka, ale perníček je prostě boží. Balení je dobře bytelné, víčko pevné a nehrozí, že by se balzámek sám v tašce otevřel. Rty má chránit před popraskáním a vysoušením. Slibuje regeneraci, zvláčnění a ochranu před nepříznivým počasím. 

Ta vůně je božská, opravdu autentická vůně perníčků, která se maximálně povedla a na vánoční období je to must-have produkt. Voní i po aplikaci na rty a má sladkou chuť. Mimochodem, můžete koupit i v sadě se sprchovým gelem, takže ideální jako vánoční dárek. Věřím, že například sestru či kamarádku by dárková kazeta potěšila.

Balzámek po rtech hezky klouže, okamžitě na nich taje a zanechává jakoby olejový film. Rty zvláční a dodá jim lehce výživy. Pokud ale máte silně vysušené rty a hledáte nějakou spásu, tak to určitě tenhle balzámek nebude. Rty fakt spíše jen zvláčňuje, jako prevence fajn, ale neuzdraví. Cena cca 39Kč.

Znáte Reginu?
Také milujete perníčky?

16 komentářů:

  1. Tenhle balzám jsem strašně dlouho sháněla a nikde v drogerkách nebyl, ale před týdnem jsem byla v jedné malé, zapadlé a on tam byl, poslední a čekal až si ho koupím, no, neváhala jsem ani vteřinu:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Reginu neznám, ale ten balzám na rty vypadá k nakousnutí! :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Recenze zní dobře, ikdyž si nejsem jistá, jestli bych ho chtěla - nějak mám skoro raději balzámy bez výrazné příchuti.
    Pokud jde o Reginu, nevybavuji si, že bych tuhle značku v posledí době někde viděla.

    OdpovědětVymazat
  4. to vyzerá super, normálne by som ho asi zjedla :D

    OdpovědětVymazat
  5. Balení je rozkošné a vůně perníčku ještě lepší.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Pro ségru dobré, pro mě až tolik ne :D nijak nevyhledávám takové balzámky.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju perníky, ten balzám musím vyzkoušet!
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. Ten už jsem někde viděla. Ale zatím jsem si ho nepořídila, protože nespotřebovaných balzámů mám mnoho.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...