Astrid - Hydratační řada Beauty Elixir proti vráskám

Tuhle recenzi Vám dlužím už takovou dobu, je to již pár měsíců dokonce, co jsem chtěla sepsat svoje dojmy na zlatou řadu Beauty Elixir od Astridu, ale furt to nějak nevycházelo. Dokonce i krémy mám již spotřebované a představila jsem je Vám v top kosmetice za rok 2018.

Řada je hodně oblíbená a jsem ráda, že jsem měla možnost ji také zkusit. Když jsem ji poprvé dostala od PR zastoupení, tak putovala k mamče, přece jen se jedná o protivráskovou péči, kterou ocení právě mamča a já si nechala jen čistící olej, který je boží a za mě jeden z nejlepších odličováků. Pak se ke mně dostala znovu a to už jsem si nechala i krémy a vrhla se na testování s velkým očekáváním, protože mamča si krémy velmi pochvaluje.

Hydratační denní krém proti vráskám
V krému najdete hned tři vzácné oleje a to mandlový, arganový a makadamový, které zvláčňují, vyživují a pleť chrání. Zároveň slibují projasnění a hedvábně jemnou pleť. Krém je obohacen o PRO-ELASKIN, který podporuje tvorbu kolagenu a elastinu v pleti a tím pádem bojuje proti vráskám a stárnutí pleti. Zároveň v něm najdete i ochranné UV filtry.

Krémy se nachází ve skleněné dóze, která hezky vypadá, já osobně nemám problém do krémů sáhnout prsty, ale zas chápu, pokud někomu balení sedět nebude, mně ale nevadí. Krém má hutnější konzistenci, která ale není nijak extra mastná, dobře se roztírá a do pleti se téměř okamžitě vstřebává, takže je ideální i jako podklad pod make-up.

Vyživující noční krém proti vráskám
Noční verze obsahuje ty samé vzácné oleje, PRO-ELASTIN a slibuje ty samé výsledky jako denní krém. V noční variantě je ale navíc obsažené bambucké máslo, které pleť vyživuje a chrání před nadměrným vysušováním.

Mně osobně oba krémy přijdou svojí texturou a vlastnostmi totožné, nevidím v nich rozdíl. I noční verze je hutná, ale ne mastná a rychle se vstřebává. Oba krémy parádně hydratují a to i velmi suchou pleť. Používala jsem je i na citlivou pleť s alergickým ekzémem a byly dokonalé. Navíc když se mi dělal i ekzém kolem rtů z rtěnky, tak přes noc si krém poradil a ráno nebylo po ekzému ani památky. Krémy jsou hydratační bomba.

Pleť je po obou úžasně vyživená, napapaná a zklidněná. Rozhodně vypadá i rozzářenější a vypnutější. Pochvaluji si je já, i mamča, které bude padesát, takže je ocení různé věkové kategorie. Ještě bych zmínila parfemaci, která je výraznější, ale moc příjemná. Taková teplá, olejová.

Hedvábný čistící pleťový olej
O oleji jsem již na blogu psala, ale opakování matka moudrosti, tak jen ve zkratce na tohohle miláčka mrkneme ještě jednou. Najděte v něm hned několik olejů - pistáciový, meruňkový, olivový a mandlový. Slibuje hedvábnou jemnost, mladistvý vzhled, rozjasnění a pocit hydratace.

Já olej používám po svém a to rovnou ve sprše, kdy ho nanesu na vlhký obličej, vmasíruji a odstraním vodou. Je vhodný i na oči, kde si bez problému poradí i s voděodolnou řasenkou a není potřeba vůbec na oči tlačit, veškerý make-up ihned rozpouští.

Moc děkuji Astrid za poskytnutí produktů k recenzi.

Znáte řadu Beauty Elixir?
Používáte krémy Astrid?

8 komentářů:

  1. Taky tuto sadu mám a nechala jsem si ji, ten olej je fakt perfektní. Krémy ještě čekají na vyzkoušení.
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  2. Na tuhle řadu jsem slyšela hodně chvály, chtěla jsem ji i vyzkoušet, jen ještě nejsem věková kategorie, která by řešila vrásky. Ale fakt jsi mně nalákala se neohlížet na věk a zkusit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak protivrasková péče je jako prevence klidně od 25let :)

      Vymazat
  3. Tak na tuhle řadu jsi mě hodně nalákala. Možná při příštím nákupu sáhnu právě po ní.

    OdpovědětVymazat
  4. Z téhle řady miluji právě ten olej, je to jeden z nejlepších v drogérii :-) Osobně mám už několikáté balení :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...