Avon - Vyživující sérum na vlasy s marockým arganovým olejem

Když mi na testování přišlo tohle sérum na vlasy od Avonu, tak jsem byla strašně nadšená, protože si podobný olejíček pamatuji ještě z dětství, kdy mamča dělala Avon Lady a olejíčku jsme spotřebovávaly kvanta, vždy jsme měly minimálně další dva v zásobě a byla to péče, bez které se naše vlasy neobešly, takže příjemný návrat.

Samozřejmě se nejedná o totožný produkt jako před lety, přesto jsem se nemohla dočkat, až sérum vyzkouším a vkládala do něj obrovské naděje, už jen kvůli té nostalgii.

Potěšilo mě, že se jedná o sérum s arganovým olejem, na ten já slyším a kosmetiku s marockým zlatem vyhledávám. Koupit můžete ale i jiné varianty, docela mě překvapilo, jak má Avon vlasovku celkem pestrou.

Je vhodné pro všechny typy vlasů, samozřejmě i pro poškozené a lámavé vlasy, kterým arganový olej dodává sílu a lesk. Vlasy hloubkově vyživuje a zanechává je silnější a zdravější. Nanáší se do vlhkých vlasů a nesmývá se. Patří nejen na konečky, ale též do délek.

Sérum je vlastně hutnější olejíček, který je mastný, ale vlasy rozhodně nijak nemastí, takže se nemusíte bát. Zaměřuji se především na konečky, ale i pokud ho dám do délek, tak vlasy nezatěžuje a opravdu nemastí ani maličko, což moc chválím. To ale neznamená, že nehydratuje.

Konečky vyživí moc dobře, samozřejmě roztřepené konce nezachrání, ale vlasy rozhodně vypadají zdravější, konečky nejsou vysušené a celkově jsou vlasy lesklejší. Olejíček příjemně voní, nijak vtíravě, lehce olejově.

Jediné mínus vidím ve spotřebě. Nemám ho nijak dlouho, asi dva měsíce a jsem pod půlkou a to mi jinak podobné produkty vydrží věky. Bohužel mizí hodně rychle. Cena je 169Kč, ale v akci se dá sehnat za 80Kč, což je pěkné.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Co používáte na konečky?
Znáte Avon olejíčky?

6 komentářů:

  1. Avon olejíčky jsem dřív používala hodně, hlavně kvůli nízké ceně, ale přiznám se, že co se týká olejíčků, tak si radši trochu připlatím, ten účinek mi přijde lepší, aspoň na mých vlasech určitě.

    OdpovědětVymazat
  2. Z Avonu som si takýto podobný zvykla kupovať. Možno je to aj ten istý ale má iný obal :D Potom som si nejako uvedomila, že ani neviem či funguje, keďže sa s končekmi nič nedialo a prestala som :D
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle olejíčky a séra z Avonu mám ráda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...