Indulona - Kamilkový krém na ruce se zklidňujícím účinkem

Indulonu není potřeba nijak zdlouhavé představovat. Už před lety se našla snad v každé rodině a není tomu jinak ani dnes. Je to zkrátka klasika, která nezklame. Když se mamči zeptáte, co používala v těhotenství, aby se ubránila striím, tak hlásí, že jedině modrou indulonu, tu z ruky nedala.

Značka se za poslední dobu hodně posunula, představila nové produkty či nový design, který působí moderněji a určitě naláká nové zákazníky. Já dlouho od Indulony nic neměla, takže jsem strašně ráda, že se ke mně díky holkám z arome.cz dostal krém na ruce. Navíc ideálně před zimou, kdy mažu o sto šest, jelikož ruce hodně trpí.

Krémy na ruce seženete v několika variantách, od klasické modré až po rakytníkovou či olivovou. Dnes ovšem bude řeč o žluté, heřmánkové. Obsahuje tedy výtažek z heřmánku, který má protizánětlivé a dezinfekční účinky. Pokožku zvlhčuje, regeneruje a chrání před podrážděním. Je bez silikonů.

Já si dala prvně krém na stolek s tím, že ho budu používat na noc, jelikož jsem očekávala, že bude dost mastný a ne úplně vhodný na běžný den, kdy člověk musí fungovat a ne čekat, až se mu vsákne krém. Krém má sice hutnou konzistenci, ale není vůbec mastný. Výborně se roztírá a v podstatě hned je vstřebán bez toho, aby zanechal na rukou mastný či lepivý film, což mě mile překvapilo.

Uživatelsky je strašně příjemný a hlavně funguje. Měla jsem teď ruce dost suché a popraskané, stačilo jednou ale namazat a okamžitě byly jemnější, hebčí a opravdu vyživené. Ta hydratace je výborná a na zimu ideální.

Plusem je i příjemná vůně, která je sice silnější, ale moc příjemná, nevtíravá. Chválím také balení, tuba je měkká, takže se z ní krém dobře doluje a věřím, že ani ke konci nebude problém.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte Indulonu?
Jaká je Vaše oblíbená verze?

14 komentářů:

  1. Indulonu mám spojenou s dětstvím:-) Sama jsem od ní nic neměla, ale líbí se mi, kam se tato značka posunula a něco bych chtěla vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, také mě lákají další kousky.

      Vymazat
  2. Já kdysi měla ráda červenou Indulonu, která se vstřebávala mnohem lépe než modrá. Ale teď už jsem od této značky hrozně dlouho nic neměla.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem kdysi Indulonu používala na kožené uzdečky a ohlávky u koní. Sama si ji nekupuju, ale taťka ji doteď rád používá.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, mám tu modrou, pomáhá mi na ekzém, je mnohem lepší než drahé krémy z lékárny:-) Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Indulona je stará dobrá klasika. :) Právě mám jeden krém a už jsem na dně a je fakt dokonalý :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  6. Jojo, tento krém jsem také měla, snad to byl nějaký PR balíček či tak, super, super, super za mně. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Doma mám několik druhů Indolony a ta mě nikdy nezklame :-) i tahle verze byla super.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...