Nákupy a novinky za prosinec 2018

Krásný den!
Jak jste oslavily konec roku a daly jste si nějaká předsevzetí, nebo nemáte silnou vůli a raději si žádná ani nedáváte? Já na tohle vůbec nejsem, takže předsevzetí žádné, ale když se tak dívám na ty nákupy a novinky, tak jsem si asi měla dát, že nebudu, nebo se budu snažit utrácet méně a hlavně méně syslit kosmetiku, které je furt dost i přes super spotřebu.

Poslední dva měsíce jsem si docela dělala radost a nakoupila si hned několik radůstek, takže s tím šetřením to nyní bude snad vážné a zbytečně kupovat nic teď nechci.

Kosmetika
Vypadá to, že toho není zrovna málo a hlavně můžete vidět i dekorativku, kterou nebudu kupovat fakt hooodně dlouho. Na fotce chybí ještě dárková kazeta Astrid, která mi přišla k Vánocům, ale tu jsem poslala dále. Mám tu tedy menší nákupy, PR balíčky, ale i vánoční dárečky, tak nebudu zdržovat a jdeme na to podrobněji.

Jako vůbec první dárečky od Ježíška. Pokud Vás zajímají všechny, tak určitě mrkněte na článek o tom, co mi Ježíšek přinesl, který najdete tady. L`occitane jsem dostala v práci a mandlová řada mě potěšila. Balzámky společně s voňavkou, která mi fakt příjemně voní a tím nejvoňavějším sprcháčem, jsou od Aliceinwonderland, rozkošný perníček je lesk na rty od kamarádky a konjaková houbička od sousedky, na tu jsem zvědavá.

V prosinci dorazil tradičně i balíček od holek z arome.cz, který byl tak hezky vánočně laděný i s bonbonem a zrcátkem jako dárečkem. A co jsem našla? Hezkou paletku korektorů od L`Oréal, eukalyptovou koupel od Kneippu, která se na zimu bude hodit a pro mě neznámou značku Ecocera a její pleťovou masku, která obsahuje stříbro.

Dostala jsem zas silnou, alergickou reakci a když jsem si byla v lékárně vyzvednout prášky, tak jsem při tom dlouhém čekání rovnou mrkla na značku Uriage, kterou jsem na jaře měla ve vzorku a na tu citlivou pleť mi velmi sedla. Vzala jsem tedy pleťový krém Xémose, který je určen pro velmi suchou pleť a pro pleť se sklonem k atopii. Na pokladně jsem se dozvěděla, že navíc probíhá akce 1+1, což se mi vyplatilo, takže jsem rychle ještě sáhla po regeneračním spreji obsahujícím zinek. Jsem nadšená z obou produktů a určitě bude recenze.

Před Vánoci jsem neodolala na e-shopu pinkpanda.cz sadě vánočních rozjasňovačů Makeup Revolution, které byly právě ve slevě, za nějakých sedm stovek už mi to přišlo super a letěly tedy do košíků. Jsou nádherné, jen škoda, že nevoní podle varianty :D Zrovna probíhala i akce na Mystery Bag, kdy s kódem byla k nákupu snad nad těch sedm stovek zdarma. Já tedy nekoukala, co by měla obsahovat a jsem hrozně překvapená. Krásná paletka, rtěnka, dvě pleťové masky a pilník, to je jako dárek k nákupu naprostá bomba. Plnou cenu kolem čtyř stovek bych za to nedala, ale takhle...

Oblečení a ostatní
Sehnat džíny je stále větší problém a zklamal i můj oblíbený New Yorker, kde mají jen Fishbone, což mi nesedí a z Amisu jen roztrhané, pocákané, nebo do zvonu, děs. Já jsem tedy náročná a chci světlé a nezdobené. V Terranově zas samé push-up, také velká paráda. Nakonec překvapil Gate, kam jsem zavítala po hodně dlouhé době a byla nadšená celkově ze spousty věcí. Po svátcích prý bývají i velké výprodeje všeho, tak musím mrknout. Našla jsem džíny, sice zdobené, ale ty perličky mi na světlých džínách přijdou hezké a takové jemné, takže hurá.

V New Yorkeru ráda nakupuji spodní prádlo. Byla jsem na Václaváku v tom velkém a fakt obrovský výběr, klidně bych toho brala více. O praktičnosti nemůže být řeč, ale někdo má úchylku na kabelky, někdo zas kupuje prádlo, které pod většinu věcí vzít nelze a celý den v tom vydržet také nejde :D

Bez kalendáře z pražské zoo by ten rok už nešel a na letošek mají zas mláďata, která loni vůbec nebyla. Fotky se opět moc povedly a na duben tam je můj nejoblíbenější hrabáč. Pokud by Vás zajímaly fotky uvnitř, tak jsou vyfocené na instagramu.

Jako poslední tu mám ještě malý mix. Náušnice jsem dostala v práci, kdy je paní koupila na nějaké charitativní akci a sama by je nenosila, takže jimi podarovala mě. Je to přesně moje barvička a elegantních náušnic moc nemám, takže se rozhodně neztratí a jsou stříbrné. Kamarádkám jsem k Vánocům brala svíčky a nebyla bych to já, kdybych si jednu neukořistila pro sebe, i když je už nemám kam dávat.

Udělaly jste si něčím radost?
Kde kupujete džíny a jaké preferujete?

18 komentářů:

  1. oo toho ale je, najviac ma zaujala paleta od L´Oreal, a tiež je pekné to spodné prádlo ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné novinky, líbí se mi to spodní prádlo, to je fakt nádherné, dárečky od Ježíška, produkty Uriage a nákup z Pinkpandy, těším se na recenze:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tolik perfektních věcí. :) Už se těším na recenze. A ta sada podprsenky a kalhotek vypadá fakt skvěle, nějaké takové sháním, tak snad najdu něco pěkného. :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, pěkné nákupy. Taky jsem využila akci na pinkpanda a přišel mi mystery bag. Jen jsem si objednala asi dvě paletky a nějakou péči a v MB byla další paletka stínů, takže mám fakt vystaráno:-) Poslední kosmetický nákup byl asi odlakovač, mám velmi přísnou stopku, protože mám doma tuny kosmetiky...
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já si v prosinci koupila akorát kotníčkové boty u Deichmana (a byl to dobrý kup - hezky se v nich chodí a dobře vypadají), jinak mám pocit, že jsem kupovala jen vánoční dárky.... Akutně tedy potřebuju džíny, asi skončím zas v Lewisu - chci nějaké úplně klasické, rovné, bez zdobení a neorvané. Z kosmetiky se snažím spotřebovat, co mám doma, takže nakupuju jen to, co dojde. Za prosinec mi přibylo jen malé balení vánoční limitky sprcháče a krému na ruce, které jsem dostala, když jsem v Y.R. kupovala dárek pro kolegyni, a sprcháč do Saloosu do manželovy neteře k Vánocům

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Deichmannu mají hezké boty, před zimou toho měli dost :)

      Vymazat
  6. Krásné věci, ta kosmetika je určitě super! Moc se mi líbí ta kalhoty a naušnice jsou taky moc hezké :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásné novinky. Já na kalhoty chodím do Takka, tam jsem zatím nejvíce spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  8. Já si koupila akorát zimní sukni, svetr a sportovní podprsenku. Mě se tvoje nákupy líbí, hlavně spodní prádlo a hrníček. Co se týká džínů, tak v NewYorkeru mi přijdou všechny tenké a prostě jak kdyby se po pár nošení měly prošoupat a vytahat.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že poslední tenké docela byly, také moc nevydržely.

      Vymazat
  9. Balzám na rty s perníčkem musím mít! Jinak ty rifle jsou moc hezké, líbí se mi perličkové zdobení :-) prádlo je také krásné! No a jako poslední se mi moc líbí ten hrníček, z něj musí i obyčejný čaj nebo káva chutnat lépe.

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...