Random aneb prosinec 2018

Krásnou neděli!
V dnešním článku se naposledy ohlédneme za prosincem a příští týden se můžete těšit na tu nejlepší, ale i nejhorší kosmetiku roku a poté už Vás čekají tradiční recenze a další články. Určitě budu ráda, když mi i dáte vědět, co Vám na blogu chybí, o čem by jste rády četly, co Vás baví, zkrátka Vaše připomínky jsou vítány.

Co se týče prosince, tak se nesl v duchu Vánoc, i když ta pravá vánoční nálada docela chyběla a já byla ráda, že je už po svátcích a doufám, že letos si je užiji mnohem více se vším tím nadšením, které jindy mám. Původně jsem ani neplánovala péct, ale nakonec jsem víkendy zasvětila těstům a upekla alespoň malé dávky. Měla jsem ale dlouhou dovolenou, která končí vlastně až zítra, takže to bylo super a strávila jsem ji u pohádek s cukrovím, takže ideální.

Za prosinec jsem kromě shánění vánočních dárků, dětských besídek a jiných povinností stihla například oběd a nákupy s kamarádkou, v práci příjemné snídaně a obědy, které jsem si užila. S Kačí a Alicí jsem se dostala i na vánoční trhy a na svařák, což bylo fajn, i když mi přijde, že ty naše trhy se například s Německem vůbec nedají srovnat a postrádají to správné kouzlo, letos snad aspoň do Drážďan.

Před Vánoci jsem si udělala výlet do Mělníka za Alčou, kde jsme napekly perníčky, zašly na výborný oběd a pokecaly. Na Štědrý den nechyběla tradiční kávička a sklenička s kamarádkou, kde jsme si předaly i dárečky. A konec roku se nesl ve znamení skleničky vína v ruce a ohňostroje. Takže sbohem 2018, snad rok 2019 se začne co nejdříve srovnávat a bude lepším rokem.
 Adventní věnec / Mikuláš / Perníčky

Oběd a kávička s kamarádkou / Nejlepší svíčka a hrnek

 Happy Bean Bistro / Stromeček / Posezení vánoční

 Mělník a burger v Němém Medvědovi / Alespoň takhle perníček

 Svařák s holkami / Véča / Burger na trzích

 Velké zklamání / Bez té by to nešlo / Vánoční ladění

 Nehty / Grinch / Barča a nový pelech

Šťastný nový rok

Jak jste si užily Vánoce?
Pekly jste?

9 komentářů:

  1. Já mám pocit, že Vánoce hrozně rychle utekly - i přesto, že letos vyšlo pět dní souvislého volna.
    Pekla jsem a letos to zmizelo nějak zvlášť brzo - věšinou míváme cukroví minimálně do Tři králů a letos jsme dojídali na Nový rok.

    OdpovědětVymazat
  2. Vánoce byli fajn. :) mě zítra začíná už pracovní vytížení asi po 4 týdnech fuha :D
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  3. Vánoce byly docela fajn, akorát mi chyběla ta opravdová zima a sníh, který napadl až teď. Letos jsme vůbec nepekly, nebyl na to čas, což mě i trošku mrzí, ale tak třeba tento rok.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Grinch je supeer :)

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...