70 let Indulony | Blogger Event

Krásné pondělí!
Mně dnešním dnem začíná týdenní dovolená, pomalu už jsem odpočítávala dny na prstech. A i když nic v plánu nemám, těším se, že se alespoň ráno vyspím. Má být ale nádherné počasí, takže alespoň menší procházka s kamarádkou bude.

Pokud sledujete instagram, tak jste si mohli všimnout, že jsem se minulý týden zúčastnila setkání s Indulonou, která slaví 70 let. Na akci jsem dorazila společně s Kájou a jejím malým bráchou a dopoledne jsme si užili všichni tři.

Akce se konala v prostorách Město Moře, což je bývalá truhlárna v Holešovicích, která nyní slouží právě na pořádání různých oslav, akcí apod. Myslím, že velmi zajímavý nápad a prostředí bylo vážně moc pěkné.

Jak jsem se zmiňovala výše, Indulona oslavila 70 let a určitě ji zná každý z Vás. Modrá Indulona je klasika, kterou používaly již naše babičky a do teď na ní nedá spousta lidí dopustit, výjimkou není ani moje mamča. Pamatujete ještě hliníkové obaly? Značku prezentuje herečka Míša Maurerová, která je mi strašně sympatická a mám ji hrozně ráda v pořadu Bedekr, něco pro milovníky cestování.

Modrá Indulona je stále stejná, od roku 1948 nezměnila svoje složení. A věděli jste, že je vyráběna s dermatologickým dozorem a snese ji i ta nejcitlivější pokožka? Neměla by se na ní vyskytnout žádná alergická reakce a je vhodná i pro miminka.

Indulona se v poslední době ale hodně rozšířila a můžete vybírat nejen z různých vůní jako je například měsíček, meruňka, oliva či rakytník, tak i z různých produktů - tělová mléka, krémy na nohy, krémy na tělo...

Nechybělo výborné občerstvení, které jsem Vám samozřejmě také vyfotila, protože je jasné, že to Vás vždy zajímá snad nejvíce :D K rýžovému chipsu jsem se nedostala, ale naprosto luxusní byl wrap s kuřecím masem a bazalkovým krémem, mňam. Chia puding též neměl chybu, tomuhle pokrmu začínám dost přicházet na chuť a brownies rozhodně také stojí za řeč. Raut se vážně povedl.

Akce byla spojená s keramickým workshopem. Nooo, já na tyhle kreativní věci moc nejsem, nejdou mi a tím pádem mě ani nebaví. Mamča mi říkala, běda, zda uteču ještě před začátkem :D Ale hned na začátek byly všude na stole připravené již hotové misky, které jsme si samy mohly namalovat, kdo chtěl, sáhnout ještě poté mohl po hrnečku a udělat si set. Součást workshopu byla i možnost zkusit si hrnčířský kruh.

Domu jsem si odnesla tašku, už ta samotná mě potěšila, jelikož tyhle látkové tašky já fakt můžu, plnou produktů na vyzkoušení. O klasiku se přihlásila ještě předem mamča, ale zbytek určitě moc ráda vyzkouším a rozhodně Vás neminou recenze.

Já moc děkuji PR zastoupení Indulony za pozvání a příjemně strávený čas.

Používáte Indulonu?
Co máte nejraději?

11 komentářů:

  1. Indulonu si pamatuji z dětství, bývaly u nás krémy na ruce. Sama jsem ještě nic nezkoušela, ale rozhodně to budu chtít napravit. Ten raut vypadá úžasně a chutnat muselo ještě lépe:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím přiznat, že ta "sedmdesátka" vypadá, spíš jako desítka :-), což mě trochu zmátlo, také sem byla pozvaná, zprvu mě mrzelo, že jsem nedorazila, ale nakonec, když jsem viděla, jaké bylo osazenstvo - nic proti Tobě :-), tak jsem ráda. Jen škoda, že Indulona nepřišla s žádnou novinkou a nejvíc lákavě vypadá občerstvení.....no nevím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, to vypadá, souhlasím :) Já se přiznám, že z osazenstva jsem poznala jen jednu slečnu a jinak jsem totálně mimo, snad jako vždy :D

      Vymazat
  3. Taky jsem dostala pozvánku, jen škoda, že Prahu mám tak daleko a nebylo v mé síle přijet. :) Ale akce musela být fajn. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tahle akce by se mi líbila - ráda bych se seznámila s celým sortimentem a občerstvení vypadá taky moc dobře.
    Já používala spoustu let hlavně červenou Indulonu, přijde mi, že se vstřebává lépe než modrá. Doma ji tolik nepoužívám, ale na chalupě myslím mám zrovna nějakou měsíčkovou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Modrá je opravdu hodně hutná, zbytek je odlehčenější.

      Vymazat
  5. To musel být krásný event, měli moc hezkou výzdobu a občerstvení muselo být taky moc dobré :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Jasné, používam a mám túto značku veľmi rada. Tieto nové obaly sa im veľmi hodia a vylepšili image firmy. Najviac používam modrý rad Original, ten má podľa mňa aj najkrajšiu vôňu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...