Balea - Šampon White Chocolate

Jak mám Baleu ráda, tak je fakt, že po vlasovce moc nesahám. Kdysi jsem měla tolik vychvalovanou kokosovou řadu, která mi ale nesedla a možná ta první zkušenost mě poznamenala a to i přesto, že šampon 2v1 s chia semínky byl naopak parádní.

Jelikož ale mám ráda bílou čokoládu a miluji její vůni, tak šampon právě v této parfemaci jsem si nemohla nechat ujít. Jen škoda, že k němu nebyl balzám, i když překvapivě tady nebyl ani tolik potřeba.

Ten obal je úplně k sežrání a vůně jakbysmet. Opravdu božská vůně bílé čokolády, která se maximálně povedla. Bohužel jakmile ji z vlasů smyjete, tak už ji vůbec necítíte, což je obrovská škoda. Ve vlasech po ní není ani památky, takže v tomto případě velké zklamání.

Dalším klamáním pro mě byla trošku konzistence. Podvědomě jsem očekávala, že si do dlaní naliji krém bílé barvy, který bude evokovat právě čokoládu a ono nic. Textura je gelová a průhledná, byla jsem zklamaná jak malé dítě, které pod stromkem nenajde dárek, který si tolik přálo :D

Šampon výborně pění, stačí ho použít málo a vlasy dobře umyje. První den až dva jsou vlasy nadýchané, hebké a i bez použití balzámu šly překvapivě dobře rozčesat, což je super. Jenže už třetí den nechutně mastné, zplihlé a to jinak myji až po čtyřech dnech. Během používání tohoto šamponu jsem neustále sahala i po suchém, protože se to jinak nedalo.

Sedí Vám vlasovka Balea?
Máte rády bílou čokoládu?

10 komentářů:

  1. Mám úplně stejnou zkušenost a není to první šampon Balea, který mi zrovna nesedl. Jenže pak přijde zase nějaká limitka s lákavou vůní a já si ten šampon stejně koupím.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mi vlasová kosmetika od Balei nevyhovuje. Vždy se mi po ní rychleji mastí vlasy. Bílou čokoládu mám ráda a kdyby vůně zůstala nějakou chvíli i ve vlasech, asi bych šampon utíkala koupit. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. tak šampon jsem také měla,nebyl nic moc, ale příjemně voněl, já vlasovou kosmetiku pravidelně střídám tu s Loreal profesinální řadou a pak jsou moje vlasy v dobré kondici, ale zase poměr ta cena Balea výrobků je bezkonkurenční. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. No tak za takovou výdrž bych byla spokojená, já si vlasy umývám ob den, takže ten druhý den jde na vlasech vidět mastnota. :) Vůně musí být dokonalá.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud ob den, tak to je jasné. Já vydržím i čtyři dny, takže naopak bída .

      Vymazat
  5. Já teda nejsme vůbec příznivce šamponu od Balei. Jako za tu cenu to pro vlasy nemůže být vůbec dobré.. :) ale vůně Balea umí, to je pravda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...