Brandnooz box - Leden 2019

Krásnou neděli!
Konečně se pořádně oteplilo a venku panuje vyloženě jarní počasí, ta chladná rána nepočítám :D Fakt je to nádhera a i pohled z okna na modrou oblohu hned trochu zlepší náladu. Co podnikáte tyto dny?

Nadpis čtete správně, dnešní článek se týká ještě lednového Brandnooz boxu, který si dal pěkně načas a první letošní zásilka dorazila až v půlce února. Zřejmě se čekalo na nějaké produkty a Brandnooz chtěl co nejlepší obsah.

Box je narvaný doslova k prasknutí. Obsahuje nejen praktické věci, ale i nějaké ty dobroty a pití a tahle kombinace se mi líbí. Doma využiji téměř vše, pokud to nepotěší mě, tak někoho jiného, takže v tomto směru vlastně spokojenost. Určitě za mě byly lepší obsahy, ale stěžovat si nemůžu.

Korunní Energetická a Vitamínová - 1,5l, 15,90Kč a 12,90Kč
Minerálky, které jsou slazeny cukrem, bez přidaných barviv a s přírodními aromaty. Energetická je s příchutí červeného rybízu a obsahuje kofein a taurin. Zvyšuje koncentraci, zrychluje reakce a povzbuzuje organismus. Je to vlastně takový energy drink, jen s menším obsahem cukru, ta mě zaujala. Vitamínová je s příchutí citronu a zázvoru a obsahuje vitamíny C, B3, B5, B6 a B9.

Kozel Mistrův Ležák - 0,5l, 16,90Kč
Sladová chuť a vyšší podíl karamelových sladů. Zase pivo, to tam jednu nemůže být spíše lahvinka vína? Schovám na nějakou oslavu.

Mazagrande Fresh Citrus -  250ml, 29,90Kč
Nealkoholický nápoj, který neobsahuje žádný přidaný cukr. Skládá se z přírodní směsi kávy a citrusů. Je to vlastně limča s kávovou příchutí a tuším, že už dvě příchutě v boxu byly a moc mi nejely. Je to zvláštní a na chuť jsem tomu nepřišla a to kafe miluji. Uvidím, jak obstojí citrusová varianta.

Penam Super sandwich celozrnný a světlý - 250g, 27,90Kč
Je upečen z českého obilí a s pšeničným klasem. Tyhle tousty jsou hodně nadýchané a docela hutné. Sama je nekupuji, ale občas si dám v práci a stačí mi ho mnohem méně, než u jiných toustů. Nejsou špatné a tousty mám ráda, takže doma využiji, třeba na snídani či k véče.

Karlova Koruna krutí maso s provensálským kořením a hovězí s uzeným špekem - 300g, 44,90Kč
Značka, která je určena pro všechny, kteří mají rádi českou kuchyni. Jedná se o hotové výrobky a suroviny pro přípravu právě českých jídel. Tyto konzervy se vyznačují vysokým obsahem masa a jsou již dochucené. Dají se jíst jak ohřáté, tak i studené. Zrovna tohle mě tedy vůbec neláká, jde úplně mimo mě, ale věřím, že se nakonec doma využije. Ten vysoký podíl masa, no, krůtí 82% a hovězí 73%.

Dr. Oetker Čokoládové číslice & písmenka - 60g, 64,90Kč
Dr. Oetker je na různé pečení fajn a líbí se mi, že nabídka se neustále rozšiřuje a je fakt z čeho vybírat. V balení najdete 63 písmenek a 19 číslic, kterými můžete ozdobit různé dezerty. Má 56% obsah kakaa.

Kypřící prášek s vinným kamenem - 15g
Spousta produktů nebyla vůbec v letáčku uvedena, asi něco navíc. Tento kypřící prášek se ale používá jako klasický kypřící prášek. Vinný kámen je součástí vína a způsobuje nakypření pečiva bez použití fosfátů.

Bonavita Dobrá vláknina - 30g, 8,90Kč
Má nízký glykemický index, tenhle pytlíček dodá tělu čtvrtinu doporučené denní dávky vlákniny. Obsahuje celozrnnou pšeničnou mouku a je vhodná při redukci tělesné hmotnosti. Určitě si dám ráda, třeba s bílým jogurtem to může být fajn.

Bambus Raw Energy - 50g, 25Kč
Mně tyhle raw tyčinky moc nechutnají. Neříkám, že v nouzi si nedám, ale že bych si pochutnala, to ani ne. Tahle je s kokosem a kakaem, tak alespoň malá naděje :D

Orion tyčinka mandle & kokos - 43g, 13,90Kč
Ocenila bych rovnou tabulku :D Tyhle Orion čokolády jsou výborné, ještě třeba pistáciová, mňam. Už jsem hodně dlouho neměla, takže se tyčinka jen tak tak dožila focení.

Mentos Pure Fresh Spearmint - 13,90Kč
Jsou bez cukru a s výtažkem ze zeleného čaje. Pálivé žvýkačky já vůbec nemám ráda, ale mamča je ocenila, takže v pohodě.

Líbí se Vám obsah?
Co by jste využili?

17 komentářů:

  1. Já byla tentokrát s boxem spokojená. Masovou konzervu jsem nekoupila snad od studentských let (a to už je pěkně dlouho),tak aspoň vyzkouším,co je teď nového :-). Jen to kafe s citrusy poputuje dál. Kypřicí prášek spolu s dalšími dvěma produkty byla náhrada za to, že písmenkům končila doporučená spotřeba v sobotu. Já tam měla dvoje tyčinky Havlík, které nejsou zrovna moje srdcovka, ale tvoje tyčinka by mne taky nijak nenadchla (na mne je moc sladká), naopak bych brala žvýkačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak zrovna Havlík mi chutná, ale Orion lepší :D

      Vymazat
  2. To není úplně zlý obsah, asi bychom si ho doma s chlapem rozdělili půl na půl :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. ja som ho ešte nikdy nemala, dúfam, že ho raz skúsim <3

    OdpovědětVymazat
  4. Tentokrát bych byla s boxem na 100% spokojená a vše bych využila. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Ta raw tyčinka je bomba! Miluji jejich tyčinky, i když ne všechny druhy mi chutnají.. Ale kokosovým druhem jsem nikdy nic nezkazila :-) nechutnala mi jablečná.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Zamlouvá se mi hlavně raw tyčinka a Korunní.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...