Cien - Lip Butter

Vím, že spousta lidí nedá na Lidl dopustit a též na kosmetiku Cien, která spadá pod tento obchod. Já ovšem do Lidlu moc nechodím, maximálně na nějaké zajímavé týdny (francouzský týden a makronky), jinak preferuji jiné supermarkety, takže ke značce Cien se téměř nedostanu.

Kdysi, ano, už je to pěkná doba, jsem zavítala do Lidlu zrovna v době, kdy byla dekorativka Cien ve výprodeji. Byl v tom hrozný bordel a celé probrané, přesto jsem ulovila alespoň máslíčko na rty.

Já moc nečekala, takže ani nemůžu říct, že bych byla zklamaná. Máslíčko je spíše zabarvený balzám na rty. Konzistence je měkoučká a během nanášení okamžitě taje, takže vůbec nemusíte tlačit a rty obarví.

Když ho porovnám s másly od Astoru, tak ty jsou rtěnkové, zatímco tohle má naprosto jinou texturu a o rtěnce vůbec nemůže být řeč. Mám jemný, růžový odstín, po kterém sahám v případě, že chci barvu, ale zároveň nechci nic výrazného a hlavně nic řešit. Prostě jen přetřít a jít.

Bez jídla a pití vydrží možná tak tu hodinku, ale to je spíše maximální doba výdrže. Po napití je okamžitě pryč a je potřeba doplnit. Nevysušuje, ani nezvýrazňuje suchá místa či jiné nedokonalosti na rtech.

Je ale hodně hutné, na rtech docela těžké a vytváří jakoby silnější vrstvičku, takže dokáže působit docela nepřirozeně, když to moc přeženete.

Za těch pár korun neurazí, ale ani nenadchne a k máslu mám spíše neutrální postoj. Co bych nejvíce vytkla, tak balení, víčko mi vůbec nedrží, takže v kosmetické taštičce se neustále otvírá.

Co doporučíte od Cien?
Pleťovka, nebo dekorativka?

12 komentářů:

  1. Já měla od Cien pár produktů z pečující kosmetiky, ale taky bych je označila za takové to neurazí nenadchne.

    OdpovědětVymazat
  2. Z dekorativky Cien jsem měla rtěnku. Hezká barva, dobře se nanášela, ale dost malá výdrž (když v práci vypiju ranní čaj, tak ji mám v podstatě všechnu na hrnku). Ale za ty peníze ... (rtěnku za 39,90 jsem jinde fakt neviděla). Ale spíš bych sázela na pečující kosmetiku, u té jsem byla spokojená víc (měla jsem krém, balzám na vlasy, krém na ruce)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pečující mě určitě láká také více, tak třeba někdy.

      Vymazat
  3. Já od Cien něco málo zkoušela a přijde mi to jako fajn kosmetika :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je jasné že značka Cien je o niečo lacnejšia ako Astor a je tam nejaký ten rozdiel ale mne takéto balzamky nevadia a dokonca ma zaujal, lebo v lidli akosi kozmetiku vždy obídem a nepozerám čo tam je, alebo prídem neskoro a už je všetko fuč:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nějak, když už jsem v Lidlu byla, tak to zajímavé pryč :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...