L`Oréal - Paletka korektorů Infaillible Total Cover

Používáte korektory? Ač doma vlastním několik kousků, tak je to produkt, bez kterého jsem schopná se obejít a sama od sebe bych si ho asi ani nekoupila. Na druhou stranu ráda zkusím, ale mám za to, že se vším by si měl umět poradit make-up. U mě to jsou tmavé kruhy pod očima a červený nos například.

Zřejmě navíc ani nemám asi štěstí na korektory, nebo nejsou primárně určené na suchou pleť. Když výjimečně fakt potřebuji sáhnout po korektoru, tak je to v době, kdy mám alergii, tím pádem velmi suchou pleť, nechci na ní dávat make-up, ale skrýt začervenání by mi bodlo a s tou suchu pletí to korektory, co mám doma, moc nedávají.

Tahle paletka vypadá nádherně a do jejího designu jsem se ihned zamilovala. Tady platí, že v jednoduchosti je krása a černá působí velmi elegantně. Balení je dobře bytelné, víčko drží a na zadní strašně máte i popis, k čemu který odstín slouží.

V paletce najdete celkem pět barevných korektorů, z čehož tři jsou béžové a vybere si tak světlý i tmavší odstín pleti a měnit je můžete podle ročního období, v zimě světlý, naopak když se v létě opálíte, poslouží tmavší, což je super.

Béžové slouží k zakrytí nedokonalostí a tmavých kruhů pod očima. Dále se tu nachází fialový, který dokáže skrýt jemné žilky a sjednotit barvu pleti. A nakonec zelený, který neutralizuje začervenání.

Korektory jsou úžasně krémové a není potřeba do nich štětcem vyloženě rýt, jelikož hned povolují. Konzistence se mi fakt líbí a vkládala jsem do nich velkou naději. Pro velmi suchou pleť a pleť s ekzémem to ale bohužel není, jelikož šíleně vytáhnou suchá místa a pracovat se s nimi nedá.

Na klasické suché pleti to ale už jde, chce to přesto pracovat s nimi opatrně a spíše používat menší množství kvůli tomu, že mají tendence zalézat do vrásek. Mají vyšší krycí schopnost a poradí si s každou nedokonalostí. Kruhy pod očima okamžitě mizí a ještě lehce oční okolí rozjasní. Začervenání a sjednocení pleti také vůbec není problém. Během dne necestují, nevysušují.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte korektory?
Jaký je Váš favorit?

12 komentářů:

  1. Korektory používám, ale spíš ty klasické. Paletky korektorů jsem nikdy moc nevyužívala, ale takhle vypadá na pohled opravdu moc hezky.

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka je krásná, ale i když korektory používám skoro denně, nevyužila bych ji. Mám ráda takové ty klasické, jednobarevné korektory.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Paletku korektorů jsem nikdy nezkoušela. Mám jeden korektor a ten mi stačí. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem v tomhle fakt nepolíbená - takže nepoužívám :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě bohatě stačí jeden a to od Catrice :-) ale třeba pro vizážistky jsou tyhle paletky fajn :-) protože opravdu každý odstín má jiné využití.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Dle mého je paletka super, člověk se s ní akorát musí naučit, není to jenom tak naplácat si nějaké různé barvy na obličej a doufat, že ty kruhy pod očima prostě zmizí :D Je to o cviku :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...