Nákupy a novinky za leden 2019

Hezkou neděli!
Dnes to asi nemá cenu déle okecávat, jinak tu budeme do zítra. Novinek za leden je šíleně moc, mám vybráno na několik měsíc dopředu, takže teď opravdu už šetření, nic nepotřebuji a penízky schovám na něco jiného :D Přibylo mi strašně moc kosmetiky a hromada oblečení a to není vše.

Kosmetika
Je toho opravdu hooodně a to jak péče, tak i dekorativka. Naštěstí tady jsem utrácela jen minimálně, přišel mi Glanc box a kvůli pleti jsem kupila nový make-up, vše ostatní jsou PR balíčky, dárečky či výhry, takže i přes tuhle hromadu mám svědomí čisté :D

Byla mi nabídnuta nová spolupráce s lékárnou Benu, což mě strašně potěšilo, jelikož součástí spolupráce je možnost vybrat si dermokosmetiku a právě ta se na mojí alergickou pleť velmi hodí, takže jsem vůbec neváhala. Vybrala jsem si rovnou tři produkty a to čistící pěnu od Vichy, oční krém od Eucerinu a ještě SOS spray od Biodermy, který pomáhá proti štípání. Na vše budou brzy recenze.

Tradiční balíček od holek z arome.cz. Velkou radost mi udělala detoxikační maska Nobilis Tilia, která je přírodní a má za úkol také hydratovat. Levandulový olejíček Saloos teď používám denně a bomba, hezky zklidňuje. Posledním kouskem je balzám na vlasy od Nivei. Samozřejmě také budou recenze a to i na IG a na webu arome.cz.

Ještě v prosinci jsem u Adri vyhrála tenhle boží balíček plný Maybelline produktů. Božsky vypadají metalické linky a tekutý rozjasňovač je taková nádhera. Bohužel bázi, na kterou jsem se těšila, nemůžu kvůli složení, ale těším se na Baby Lips a ráda vyzkouším i zbytek, i když po stínech prahne mamča, takže asi také půjdou dál.

Affinitone make-up jsem měla již několik balení a je krásně hydratační, řídký a dobře kryje. Jelikož mám teď pleť hodně suchou a doma spíše sušší make-upy, tak jsem naběhla do drogerie pro moji jistotu. Pro suchou pleť fakt doporučuji. Garnier šampon a balzám byly v Glanc boxu, doma mám ještě olivovou verzi, ale na oboje se dostane.

Kosmetiku zakončím dárečkem od kamarádky, který byl ještě k Vánocům. Dostala jsem sprchový gel s aloe vera, na který se těším a v létě bude určitě super, řasenky Avon mi kdysi seděly, tak jsem moc zvědavá a nechybí ani něco na zub.

Oblečení
Dlouho jsem nebyla v žádném obchodním centru, jen před Vánoci oběhla pár obchodů kvůli dárkům, tak jsem po práci zaběhla alespoň opět na Václavák, když probíhají ty výprodeje a byla jsem nadšená. Po dlouhé době oblečení, které se mi líbilo a nakoupila bych si toho klidně mnohem více a to mám vše jen ze dvou krámů. Jen džíny se mi nedaří zase sehnat.

Pyžama jsou trochu úchylka. Ne že bych je potřebovala, ale nakupuji je fakt ráda a když je nějaké hezké, neodolávám. A těmhle fakt nešlo, donuty a lenochod byly naprosto jasné a mám z nich strašnou radost. K tomu ponožky s lamou konečně ve slevě, super. Vše z New Yorkeru.

Infantilní hromádka, z tohohle také asi jen tak nevyrostu a občas tu roztomilost potřebuji. Mikču s buldočkem jsem měla vyhlédnutou již před Vánoci, ale plná cena se mi dávat nechtěla. Je z Gatu a je boží, dlouhá, s kapsami a kapucou, pecka. Ušáci jsou také jasná volba, stejně tak jednorožci a opět lama.

Chtělo to i něco elegantního a tentokrát se zadařilo. Nadšená jsem z kabátku a nemůžu se dočkat jara, až ho vytáhnu. Společně se svetříkama je vše z Gatu a klidně bych si tam svetrů vzala mnohem více, fakt toho mají překvapivě dost. Sako z New Yorkeru, v reálu je růžové, ale foťák mi barvu vůbec nevzal.

A ještě poslední náběh do New Yorkeru, jelikož na Václaváků neměli mojí velikost halenky vpravo, která se mi strašně líbila. Nakonec jsem ji sehnala, jen tedy v jiných barvách, ale za tu cenu jsem vzala rovnou dvě, stály asi 139Kč a fialová uprostřed dokonce 89Kč. Poslední je svetřík s perličkami, který je oversize, což já můžu a ty perličky vypadají krásně.

Ostatní
Konečně jsem se odhodlala a vyměnila svůj staletý počítač za notebook, což jsem odkládala snad už několik let, i když s počítačem už se vůbec nedalo fungovat. Stejně tak mobil, po čtyřech letech už byl k vzteku. Na notebook jsem nebyla náročná, jde mi jen o psaní, úpravu fotek a sledování filmů. Jo a chtěla jsem bílou barvu :D U mobilu je pro mě důležitý foťák a vyhrál Huawei Nova 3.

Nový mobil si vyžádal i nové kabátky, takže ebay. Bohužel zadní kryt s lamou úplně nesedí, takže jsem objevila ještě jinde a doufám, že nepřijde to samé :D Nechtěla jsem obal, ve kterém bude mobil napevno, vyhovují mi jakoby peněženky. Jenže sehnat nějakou mě stálo několik hodin hledání, už je vůbec nemají. Nakonec jsem narazila a překvapivě se mi nelíbila Disney, ale tahle komiksová. Tak doufám, že za ty peníze vydrží déle jak půl roku :D

V Nanu Nana mají krásnou jarní kolekci plnou pastelových barviček, ptáčků, motýlků, no krása. Já si vzala dva ptáčky, které mi hezky ladí k jiné dekoraci. Nápis Love, což je svícen, by ve velké slevě za pár korun, tak i kdyby jen na focení.

Nakupovaly jste ve výprodejích?
Co jste ulovily?

16 komentářů:

  1. Tak to elegantní oblečení je fakt pěkné. :) Já v Gatu dlouho nebyla a ráda bych se tam šla mrknout co tam mají :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Wau notebook vyzerá skvele, tiež som pri kúpe mlho chcela strašne biely a menší :) My ženy - farba musí byť! A spolupráca s Benu lekárňou je skvelá! Vybrala si dobré produkty, teším sa čo na nich povieš. Eucerin a Biodermu si vždy rada prečítam.
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky,
    oblečení jsem moc ve slevách nenakupovala, udělala jsem jen jednu objednávku na bonprixu. Kosmetiky mi taky dost přibylo, ale naštěstí jsem za ni moc neutrácela já, našla si ke mně cestu jinak:-) A to mi nevadí. Na to, co jsem pořídila já, se můžeš mrknout ke mně na blog www.ciculka.cz. Těším se na další článek:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Dva obchody a tolik krásného oblečení, já jsem v rámci výprodejů taky vymetla nějaké obchody, měla jsem chuť utrácet, ale jako na potvoru všechno přebrané a nic se mi nehodilo. A jinak se mi líbí produkty z Benu lékárny a nákup z Nanu Nana, ten svícen i ptáčci jsou krásní:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znam, kolikrát když chci fakt nakupovat, tak nikde nic .

      Vymazat
  5. super nákupy, hlavně to oblečení jsi si pořídila krásné .

    OdpovědětVymazat
  6. Tolik krásných novinek. Hlavně ta jarní dekorace a oblečení. Taky jsem hrozně chtěla notebook v bílé barvě a mám ho.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Já v podstatě nakupuju nerada, takže výprodeje mne docela míjí. A letos mne minuly totálně - mám pocit, že jsem leden strávila v práci :-). Ale je to asi chyba - můj "park" halenek by obnovu nutně potřeboval. Mám sice samé univerzální, ale na některých začíná být vidět, že už nejsou nejnovněší a z některých se zdá, že jsem "vyrostla". Vybrala bych si z tvého nákupu...

    OdpovědětVymazat
  8. Super nákup plný zajímavých produktů :) mě nejvíce zaujala čistící pěna od Vichy, snad bude recenze!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...