Random aneb leden 2019

Vítám Vás u prvního článku v novém měsíci.
Jak vždy píšu, že ten čas tak strašně letí, tak u ledna mi to tak ani nepřišlo. Spíše se dny vlekly, týdny byly nekonečné a to hnusné ochlazení tomu moc nedodalo. Jsem ráda, že leden je pryč a únor je vlastně krátký.

Leden byl takový nijaký měsíc. První týden jsem ještě měla dovču, která mi navazovala na Vánoce, což bylo super. Hned další týden na mě něco vlezlo, takže jsem si pěkně prodloužila víkend a pět dní se válela doma s kašlem. A jinak?

Nic moc se nedělo. Vlastně jsem zvládla jen sedět po kafích či skleničkách, v práci, když jsou děti ve škole, klidně i dvakrát týdně scházím o patro níže a trávím tam celý den, takže tak :D Na začátku roku proběhlo povánoční posezení, ke konci měsíce zas pořádný pokec s kamarádkou.

Zima mě fakt ubíjí a tyhle zimní měsíce nemusím. Letos to ale celkově vypadá na hodně nudný a smutný rok, nemám naplánované ani žádné výlety, natož nějakou větší dovču. Těším se ale, až se alespoň oteplí a bude se moci kávičkovat po zahrádkách a celé to bude o chlup příjemnější.
 Povánoční kávička / Nehtíky / Špagety s mletým masem, rajčaty a fajita koření

 Holky / Spaní v donutu :D

 Marod / Kávičkování v práci

 Granátové jablíčko / Shake / Francouzské tousty

 Po dlouhé době pizza s vínkem / Snídaně / Ovocný světozor

Ukázka z focení

Jaký byl Váš leden?
Máte rádi zimu?

12 komentářů:

  1. Taky zimu moc nemusím a na naplánování dovolené máš ještě spoustu času. Takže věřím, že si i nějaký pěkný výlet v nadcházejících měsících uděláš. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. My jsme si hezky užili víkend v Mariánkách, byla jsem na sběratelské burze a to je vlastně asi všechno... Jo ještě taky na tataráku jsme byli.

    OdpovědětVymazat
  3. Můj leden byl zatím hodně pracovní, tak snad to napravim v únoru. :( Jinak pěkný fotky! :)

    Šárka Zelená

    OdpovědětVymazat
  4. Ti zvířecí miláčci jsou rozkošní :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...