Alverde - Pleťový peeling bio jablko & bio limetka Beauty & Fruity

Hezký začátek nového týdne,
jak jste si užily krásnou sobotu? Tenhle týden mám poměrně nabitý, hned zítra mě čeká jedna blogerská akce se značkou Astrid, takže určitě sledujte intagram, pokud by Vás zajímalo aktuální dění. Samozřejmě Vás ale nemine ani článek na blogu, který se objeví snad o víkendu.

Se značkou Alverde moc zkušeností nemám. Většinou jdu v DM po Balee a Alverde nějak míním, pokud nepočítám vánoční limitky, které má Alverde lákavé. Je to přírodní kosmetika a většina produktů je navíc veganská, a když jsem sháněla pleťový peeling, kvůli alergii jsem zabrousila právě k Alverde.

Peeling patří do řady Beauty & Fruity, která obsahuje například také pleťovou masku, čistící pěnu či krém. Já sáhla tedy jen po peelingu a u něj asi i zůstanu, i když mě toho lákalo více, ovšem řada je určená pro normální až smíšenou pleť a to já nemám. Navíc nejsem z peelingu tak nadšená, jak jsem doufala.

V obsahu najdete jablečnou vodu a výtažek z limetky, které se starají o svěží ovocnou vůni. Právě ta vůně je pro mě prvním kamenem úrazu. Není špatná, není chemická, ale něco mi v ní zkrátka vadí. Nemůžu říct, že by mi produkt voněl, vůně je nakyslá a kombinace jablka s limetkou zvláštní.

Rostlinný glycerin má zabránit vysušování a zásobovat pleť hydratací. Peeling má hodně řídkou, gelovou konzistenci a konzistence je opět něco, co mi nesedí. Obsahuje ale spousty drobných, ale i větších zrníček, která jsou poměrně dost hrubá a úžasně pleť vydrhnou. V tomhle směru je peeling fakt super, hrubé peelingy já ráda.

Ač hrubší zrníčka, tak ani moje citlivá pleť nemá s peelingem problém. Nijak ji nedráždí, nevysušuje, na druhou stranu je určitě třeba poté namazat krémem. Peeling jsem si kvůli parfemaci nezamilovala, ale co se týče účinků, tak funguje skvěle.

Zkoušely jste řadu Beauty & Fruity?
Co máte rády od Alverde?

17 komentářů:

  1. Škoda, že těch peelingových částeček tam není víc, jinak od Alverde toho doma moc nemám, ale určitě jsou to super produkty.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je jich tam dost, ale hodně maličké. Tyhle zelené jsou jemné a přijde mi, že spíše na efekt :)

      Vymazat
  2. Nevies z coho su tie peelingujuce zrniecka vyrobene? Nevyzera to veru prirodne. Podobne, len modre, su aj v peelingu Lavera a fakt by ma zaujimalo co to vlastne je :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://eshop.ekokoza.cz/cs/jojobove-koralky-zelene.html pravděpodobně toto, v složení je jojoba ester

      Vymazat
  3. Osobně peelingy na pleť moc nevyhledávám a už vůbec ne ty hrubší, ale ta čistící pěna by mně docela lákala.

    OdpovědětVymazat
  4. Peelingy používám často, protože je moje pleť prostě potřebuje. Ale značka Alverde mi moc k srdci nepřirosta, tedy v případě dekorativní kosmetiky. Co se týká péče tak jsem zatím nezkoušela, ale možná to bude lepší .-)

    V čem spočívá ženská síla

    OdpovědětVymazat
  5. Mám z této řady čistící pěnu, tak možná přikoupím i peeling, teď mi doma zrovna dochází :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Já peelingy nepoužívám, ale měla jsem od Alverde pleťové krémy a byla jsem spokojená

    OdpovědětVymazat
  7. Já značku Alverde vůbec nevyhledávám.. Nevyhovuje mi :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...