Astrid Citylife Detox | Blogger Event

Krásnou neděli!
Jak si užíváte toho krásného počasí, které venku panuje? Včera to bylo téměř na tričko, na chvilku jsem zavítala do centra Prahy a byl to masakr, těch lidí, které počasí vyhnalo ven.

Na instagramu jste si mohly všimnout, že jsem v úterý byla pozvána na setkání se značkou Astrid, která představila novou řadu Citylife Detox. Akce se konala v překrásných prostorách zahrady Artiséme, která se nachází na Malé Straně. Řada je určená ženám, které žijí ve městě, což má samozřejmě na pleť vliv. Působí na ni nejen různé nečistoty, volné radikály, ale i stres.

Součástí řady je velká micelární voda o objemu 400ml, hydratační rozjasňující denní krém, obnovující rozjasňující noční krém a úplnou novinkou v portfoliu značky je pleťová maska. Ve všech produktech najdete aktivní uhlí, které působí jako magnet a zachycuje nečistoty.

Programem nás provedla Jitka Nováčková, což bylo milé překvapení a po celou dobu hrála harfenistka, krása. Jelikož řada je detoxikační, tak jsme se něco dozvěděly i o klasické detoxikaci těla a to od odborníka Lukáše Bulína, který radí například pečovat o ledviny a játra, správně dýchat, meditovat, samozřejmě správně jíst a hýbat se.

Když jsem u toho pohybu, tak jsme si vyzkoušely office jógu, kterou nám ukázala zkušená lektorka. Office jóga je vlastně takové menší protažení a uvolnění svalů a mysli, které můžete provozovat právě i v práci.

A tohle Vás určitě zajímá ze všeho nejvíce. Catering. Jako welcome drink jsme dostaly moc dobré smoothie, které bylo ze špenátu, ovoce a ječmenu. Občerstvit jsme se mohly wrapem, což já ráda, různými jednohubkami například s chřestem, krevetami či chia pudingem, ten je teď hodně in. No a nechybělo i něco vyloženě sladkého. Čokoládové pralinky s ovocem neměly chybu, mňam. A mini tartaletky s pusinkou? Bože, taková dobrota.

Akce byla naprosto úžasná, ostatně jako vždy u Astridu. Nádherné prostory, o kterých jsem vůbec nevěděla, výborné jídlo a zajímavý program, ve kterém jsme se něco dozvěděly. Na řadu jsem hodně zvědavá. Primárně je určená pro normální až smíšenou pleť, přesto ji ráda zkusím a uvidím.

Moc děkuji Astrid za pozvání a dárečky k vyzkoušení.

Zaujala Vás řada Citylife Detox?
Vyzkoušíte něco?

12 komentářů:

  1. Nová řada mne zaujala - už jsem nějaké krémy Astrid měla a byly fajn, takže bych zkusila klidně i tyhle. O zahradě taky nevím - a to na Malé Straně pracuju.. No a catering - všechno vypadá super (i když u smoothie s ječmenem bych měla obavu,jestli to i super chutná :-D)

    OdpovědětVymazat
  2. .......krásné to muselo být, já už si přijdu fakt trapně, jak jen komentuji a sama nechodím na tyto akce, jen odmítám, tato akce byla dokonce na moje narozeniny, ale jelikož jsem nastoupila do nového zaměstnání bylo nemožné se takto uvolnit.
    řada vypadá báječně, nejvíce mě zaujala Jitka Nováčková a to občerstvení v podání chřestu a ovocných košíčků :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty čokoládové pralinky vypadají úžasně, jen jsem je uviděla a už mně honí mlsná:-D Nová řada mně hodně zaujala, určitě ji budu muset vyzkoušet:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Akce musela být povedená, to se jim povedlo. :) A produkty ty jsou velmi lákavé.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. To jídlo na všech takových akcích vypadá výborně. Myslím, že se event vydařil a celá řada mě dost zaujala.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to super a snad stejně skvělá bude i řada :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...