Dermacol - Tužka a rtěnka 2v1 Iconic Lips

Krásnou neděli!
Jak jste si užily víkend? Po několika recenzích na péči si dáme dnes něco z dekorativky, konkrétně mrkneme na rtěnku. Právě různé produkty na rty zkouším strašně ráda a i když rtěnky nejsem schopná do konce života spotřebovat, těžko se novým kouskům odolává a každý mě vždy potěší.

Novinka od Dermacolu s názvem Iconics Lips Vám jistě neunikla, mluví se o ní teď všude, beauty instagram je této rtěnky a tužky v jednom doslova zahlcen. A názory jsou na ní rozporuplné. Jak jsem spokojená já? Čtěte níže.

Dermacol uvádí, že se jedná o oboustrannou jumbo tužku, kdy z jedné strany je konturka, která vykreslí dokonalý tvar a druhá strana, která představuje rtěnku, je zas vyplní barvou. Rty jsou tím pádem sjednocené a opticky zvětšené.

Díky obsahuje bambuckého másla a přírodních olejů dodává rtům hydrataci. Dále ve složení najdete vitamín E a panthenol. K dostání v šesti odstínech.

Můj odstín je 01 čili ten nejpřirozenější. Ač tedy nude odstín, tak zároveň poměrně výrazný, který na rtech je pěkně vidět, ale nekřičí, což se mi líbí. Rtěnka je úžasně krémová, měkká a po rtech bezvadně klouže.

Pigmentace je skvělá, jak je tužka měkká, tak netřeba nijak na rty tlačit a dobře je barvou vyplní. Je to takový hybrid mezi rtěnkou, máslem a kdoví čím ještě. Díky máslové textuře moc nevydrží, po jídle či pití je v podstatě pryč, ale neberu to vyloženě jako mínus, mně nedrží na rtech téměř nic.

Rtěnka je neskutečně příjemná, sice je těžší a na rtech je cítit, přesto je komfortní, rty nestahuje a nevysušuje. Já si ji strašně oblíbila, i když konturka mi přijde zbytečná, je to to samé jako rtěnka, jen jinak ořezané.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Co říkáte na Iconic Lips?
Zaujaly Vás?

14 komentářů:

  1. Zaujaly, chystám se omrknout odstíny naživo a nějaký si vybrat, tužku na rty a rtěnku v jednom ještě ve sbírce nemám, tak mně lákají:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Docela pěkná novinka, ale jsem celkem zvyklá na klasické rtěnky :) tak tohle by asi nebylo nic pro mě.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá moc hezky, ta barva je moc pěkná :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Hezká barva, ale rtěnka mi přijde praktičtější klasická vysouvací.

    OdpovědětVymazat
  5. Jeden odstín mám doma, ale bohužel mě tenhle typ rtěnky neoslovil.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...