Nákupy a novinky za únor 2019

Hezkou neděli!
Jak jste si užily víkend? Mně dnešním dnem končí dovolená, která strašně utekla a jak jsem myslela, kolik toho stihnu ohledně blogu, tak vlastně jsem vše začala dohánět až ke konci týdne.

Kosmetiky není opět málo a to jsem si myslela, jak po bohatém lednu přijde skromnější měsíc. No nic, třeba příště. Něco jsem si nakoupila sama, hlavně nezbytnosti, které bylo potřeba doplnit či praktické věci a spoustu toho jsem tedy dostala k otestování, tak jdeme na to.

Určitě jste v DM zaznamenaly limitku s mopsíkem, která kromě tamponů obsahuje i toaleťák a kapesníčky. Mizí celkem rychlostí blesku, alespoň ty první dny hned byla pryč a prodavačky asi nestíhaly doplňovat. Nakonec jsem ukořistila, dokonce pět balíčků tamponků. Tohle je věc, která mě nebaví kupovat, takže s roztomilým obrázkem rovnou do zásoby.
Tužka TianDe je od kamarádky a trochu se jí bojím, protože se značkou mám špatné zkušenosti, takže pokud oslepnu, může za to ona :D

Tradiční balíček od holek z arome.cz. Laky na vlasy jsem se naučila používat pravidelně hlavně na zafixování malých vlásků, takže L`Oréal ráda zkusím. Essence řasenka by měla být voděodolná a rovnou můžu říct, že není ani omylem, podrobnější recenze bude za čas. Největší radost mám z tužky od Dermacolu, které je teď plný instagram a je fakt boží, strašně příjemná.

Objednávka z notino.cz, kde jsem brala opravdu nezbytnosti, až tedy na samoopalovák. Jak mám  všeho zásoby, tak se to netýká peelingů a odličovacích gelů. Těch jsem sice teď měla dost, ale žádný mi nesedl a hned tedy šly dále. Na zkoušku jsem vzala značku Bielenda, která je z Polska, stojí málo a jsem tedy zvědavá. Konečně vyzkouším tolik oblíbený peeling Ziaja a na pleť Natura Siberica z přírodních vod.

Značka Bylineo je česká kosmetika, která je nováčkem na našem trhu a krom rovnou plných balení můžete koupit i tyto menší vzorky, což je super. Já dostala na testování vše od pleťových krémů až po krém na ruce. Vše poctivě zkouším a brzy bude článek.

Ze setkání s Indulonou jsem si přinesla tašku, látkovou, která mě potěšila už sama od sebe, jelikož tyhle tašky nosím na nákupy, s několika produkty na vyzkoušení. Dostala jsem krémy na ruce, kde je i klasická modrá Indlona, mátový krém na nohy a dvě tělová mazadla, na která se moc těším.

Oblečení
V poslední době jsem fakt obnovila šatník a nakoupila si spoustu nového oblečení. Tohle jsou spíše neplánované nákupy, kromě džínů, které byly potřeba a sehnala jsem. Překvapivě mi seděla značka Fishbone z New Yorkeru, která mi normálně nesedí ani trochu. Výběr ale nic moc a fakt doufám, že co nejdříve přijde nová kolekce.

Šály byly ve velkém výprodeji za 29Kč, sice už jednu barvu mám doma, ale za ty peníze. Jsou teploučké, měkké a využívám i dost jen na fotky. Spodní prádlo, to asi bez komentáře, mám pro něj prostě slabost a ta podprsenka, nádhera.

Co jste si koupily Vy?
Co za oblečení nakupujete nejraději?

13 komentářů:

  1. Já na limitku narazila u mojí mamky na wc, kde měla toaleťák, a vypadal skvěle :D :D

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  2. Ta limitka s mopsíkem je krásná. Já nejraději nakupuji tenisky. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Ten peeling Ziaja je úžasný, věřím, že budeš taky spokojená a pozor, je strašně návykový, já si ho musím kupovat pořád:-D Moc se mi líbí to spodní prádlo, čímž bych rovnou odpověděla na otázku, co za oblečení kupuji nejraději, nakupování spodního prádla je malá závislost:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máme tedy stejné, také bych ho mohla nakupovat pořád :D

      Vymazat
  4. Na ten toaleťák s mopsem jsem koukala, když jsem byla naposled v DMku (pro leštidlo do myčky ;-)), ale odolala jsem, protože jsem měla už jiný nákup a na další balíčky mi chyběly ruce ;-) (a to leštidlo jsem potřebovala fakt víc než toaleťák :-D).

    OdpovědětVymazat
  5. Doufám, že napíšeš recenzi na peeling od Ziaji taky mě láká, ale furt přemýšlím, zda koupit, nebo ne :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bude, ještě společně se samoopalovákem.

      Vymazat
  6. Pěkná řádka novinek :) Těším se na recenze.

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. To jsem netušila, že má ebelin tak rozkošné obaly na odličovacích tamponkách :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...