Nivea - Antiperspiranty Invisible for Black & White

Začínám se dostávat k menším restům, které dlužím již nějakou dobu a většina produktů je dokonce spotřebovaná. Dokud ale nepublikuji recenzi, tak obaly schovávám, co kdyby náhodou a tím pádem se mi válí v krabici odpadky, které už dávno mohly být pryč.

Antiperspirant Nivea Invisible for Black & White je pro mě stálice, mluvím nyní o tuhé variantě, který kupuji dokola už pěkných pár let a vlastně ani nemám touhu zkoušet něco nového. Doma se mi nashromáždily z různých stran ještě dva spreje, takže ideální příležitost na článek.

Tuhý antiperspirant Invisible for Black & White Clear 
Co jsem koukala a vlastně i měla doma, tak je několik parfemací. Tahle Clear a zelená Pure, upřímně ale vůbec nevidím u tuhé verze rozdíl mezi oběma vůněmi. Obě jsou jemné, lehce květinové vůně, které v podstatě nijak nevnímáte a to beru jako plus.

Antiperspirant je bez alkoholu a je dermatologicky testován. Má zamezit vzniku bílých skvrn na černém oblečení a žlutých na bílém oblečení. Co se týče bílých skvrn, tak funguje, ale pokud ho použijete zbytečně velké množství, tak se zkrátka na to oblečení v podpaždí obtiskne, s tím je potřeba počítat.

O ochraně 48 hodin mluvit vůbec nebudeme, ale u mě funguje opravdu po celý den. Od rána do večera chrání před zápachem a to i v parném létě, kdy mu důvěřuji na 100%.

Antiperspirant sprej Invisible for Black & White Fresh
A vrhneme se na spreje. Jak možná víte, spreje úplně nemusím, ale často si ke mně najdou cestu a naučila jsem se je používat alespoň doma či v zimě, jinak podle mě fungují více tuhé verze. S touhle Niveou jsem ale spokojená i se sprejem, přijde mi, že funguje výborně, i po celém dni cítím stále jen vůni antiperspirantu, takže super.

A když jsme u té vůně, tak tohle je nádhera. Okamžitě jsem se zamilovala, protože ta vůně je vážně svěží, neskutečně příjemná, cítím ji, ale zároveň se nebije s parfémem. Fresh rozhodně doporučuji zkusit.

Antiperspirant sprej Invisible for Black & White Pure
Modrá barvička je určená pro verzi Pure, která parfemací také odpovídá názvu. Pokud máte rády čisté vůně, tak také můžu doporučit. Opět se ale nebije s parfémem a chrání před zápachem po celý den.

Chtěla jsem ještě chválit balení, které je super praktické, jelikož chybí víčko, které můžete kdekoliv ztratit, tady stačí otočit a tím uzavřít. Ono to je starší ale už balení a antiperspiranty již najdete v novějším kabátku, který by ale měl mít též otočný uzávěr.   

Co se ještě týče spreje, tak má dobrý rozptyl a není dusivý.

Jaké preferujete varianty?
A co značku?

12 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...