Oriflame - Krém na ruce Floral Embrace

Krémy na ruce používám po celý rok, i když je fakt, že v zimě o to více, jelikož mi kůže na prstech často praská. V poslední době se mi jich doma ale sešlo tolik, že bych potřebovala mít mnohem větší množství rukou, než mám. Navíc nerada mám otevřeno více produktů najednou od jednoho druhu a těch krémů mám nyní rozděláno šíleně moc.

Tento kousek od Oriflame mám už tedy i spotřebovaný a to jsem na začátku myslela, že ho rovnou pošlu dál a vykašlu se na něj. Proč? To se dozvíte níže. Pochází z řady Floral Embrance, kde by jste měly najít ještě sprchový gel a tuhé mýdlo.

Krémy od Oriflame mi vždy seděly a patřily k super hydratačním, ale už jsem tedy narazila i na kousky, které zas tak skvělé svými vlastnostmi nebyly. Krém slibuje zjemnění pokožky rukou a provonění svěží květinovou vůní pivoněk a vistárií. 

Má poměrně lehkou, krémovou konzistenci, která se dobře roztírá a pokud to nepřeženete s množstvím, tak se i bez problému vstřebá bez pocitu mastnoty. Nelepí, takže můžete ihned začít pracovat a na nic nečekat.

Co mi absolutně nesedí, tak je vůně. Ten krém doslova smrdí, fakt jakože smrdí a když jsem k němu prvně čichla, váhala jsem, zda si ho vůbec nechat. Nakonec jsem si řekla, že tu vůni bych stejně nikomu nepřála :D Je to taková laciná, stará vůně. Přesně jak vypadá ,,babičkovsky" obal, tak takhle krém voní. Teda voní, rozumíme si...

Ani zbytek není žádná sláva, která by parfemaci vykompenzovala. Sice ruce docela hezky zjemní, ale hydratace je spíše podprůměrná a chce to mazat pravidelně, klidně dvakrát denně.

Máte rády pivoňky?
Zkoušely jste tuhle řadu?

14 komentářů:

  1. Tenhle kokrétní krém jsem neměla, ale měla jsem jiné od Oriflame a ta hydratace taky nic moc.

    OdpovědětVymazat
  2. Krém od Oriflame jsem nějaký zkoušela, ale asi jen jeden, jelikož se nemám moc ke značce jak dostat :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Já od Oriflame snad nikdy nice neměla. A aspoň vím, čemu se vyhnout ;-).

    OdpovědětVymazat
  4. Vůně pivoněk je nádherná, a i květina sama o sobě :-) Na krému mě kromě vůně, musí zaujmout i obal :D

    Jak nosit výrazné rtěnky

    OdpovědětVymazat
  5. Ten neznám, ale krémy na ruce od Oriflame mám ráda a vyhovují mi :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...