Random aneb únor 2019

Krásný den a začátek nového měsíce!
Jak mi přišlo, že leden se tak nějak vlekl, tak u února je znát, že je nejkratší měsíc a utekl poměrně rychle a máme tu březen. Jsem strašně ráda, že se oteplilo a jaro už se opravdu pomalu blíží a v dubnu možná budu jásat ještě více, dokonce jsem zvládla už první kávičku venku.

Ač krátký měsíc, myslím, že jsem toho zvládla docela dost, i když je pravda, že spoustu toho tenhle týden, kdy mám dovolenou, žádné větší plány a to znamená čas na kamarády.

Byla jsem pozvána na setkání s Indulonou, kterého jsem se moc ráda zúčastnila a bylo fajn. O něm jste si mimochodem mohly přečíst zde, pokud by Vás zajímaly detailnější informace a fotky. Součástí byl keramický workshop a nechybělo výborné jídlo.

Bohužel jsme opět s Niky skončily na veterině, kdy ji po dvou měsících zase vylezl útvar, takže den a noc plná nervů, strachu a i Niky to tentokrát nesla hůře, ale naštěstí vše v pořádku a snad na čas bude pokoj.

Únor byl tedy plný káviček, skleniček a i já doma lehce kuchtila :D Březen zřejmě bude nudnější a jen pracovní.
 Květáková polévka / Avokádová pomazánka / Donut

 Snídaně v Happy Bean Bistro / Volný den / Karbanátky

 Špagety carbonara / Valentýnský donut / Čína s mamčou

 Sehnala jsem je :D / Chip / Nehty

 Indulona

 Marod / Odměna po náročné noci / Česnečka

 Na skleničce a skleničce, jelikož pivo nepiji :D / Costa Coffee

 S kamarádkou na obědě a kávičce / Poslední únorový den

Jaký byl Váš únor?
Co jste podnikaly?

10 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...