Syoss - Šampon Ceramide Complex

Jak jsem se zmiňovala minulý týden, mám nachystáno spoustu vlasových recenzí a tak si hned dneska jednu dáme a to konkrétně na šampon od značky Syoss, u kterého jsem se dostala až na dno, takže obrázek mám již kompletní.

Se značkou Syoss je to trochu jako na houpačce. Některé šampony a balzámy mi sedí skvěle, jiné byly propadáky a vlasům vůbec nesedly, ale to bývá u spousty značek a nemůže sednout vše. I přes negativní zkušeností mám Syoss ráda a určitě zas něco vyzkouším.

Šampon je určen pro slabé a křehké vlasy. Obsahuje ceramide-keratin komplex, který proniká do hloubky vlasů a obnovuje vlasové vlákno v buňkách a to až ke konečkům. Šampon slibuje až 10x silnější vlasy a snížení lámavosti.

Má poměrně řídkou konzistenci perleťové barvy, taková klasika jako většina šamponů. Stačí ale malé množství a výborně napění. Co mám na Syoss ráda, tak vůni, mně ty produkty fakt moc příjemně voní.

Na začátku jsem se šamponem trochu bojovala, docela rychle se mi po něm mastily vlasy. Už třetí den to bylo vyloženě na suchý šampon, pro někoho super, já jsem zvyklá ovšem vydržet čtyři dny bez mytí. Tohle si ale po pár použitích sedlo a nakonec nemastil vůbec. Vlasy i po těch čtyřech dnech byly stále pěkné, měly objem, neplihly a kořínky nebyly mastné.

Co se týče dalších účinků, tak tedy umyl, kromě začátku nemastil a přišlo mi, že mi vlasy po delší době používání méně padají, což je super, protože mě padají ve velkém a během používání jsem neměla neustále plný kartáč vlasů.

Používáte Syoss?
Jak bojujete proti padání?

17 komentářů:

  1. Já s padáním nějak extra moc nebojuju, ale zato mám v poslední době vlasy hodně jemné, rozlítané... Tak přemýšlím, jestli by třeba tenhle šampon trochu nepomohl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně rozlítané vlasy mi teď dělá šampon od Dove. Nepoužíváš také něco jiného než doposud?

      Vymazat
  2. Na mastné vlasy trpím, takže ti docela závidím, vydržet 4 dny bez umytí :D :) Šampon vypadá pěkně.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Syoss mi jednou způsobil hroznou vyrážku, takže už nikdy více :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. Až trochu pohnu se svými zásobami, tak chci nějaký šampon Syoss vyzkušet, teď jsem viděla, že mají v nabídce i micelární šampony, ty mně lákají:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Syoss jsem taky už někdy zkoušela, ale jsem věrná jiné značce :) nicméně by to byl určitě zajímavý produkt pro mamku, které vlasy celkem padají ...

    OdpovědětVymazat
  6. Syoss patří mezi ty značky, které mým vlasům nevyhovují. A to nejen šampony, ale i barvy na vlasy.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Já to mám podobně. Produkty Syoss jsou pro mě hodně individuální, některé mi sedí perfektně (většinou jsou to šampóny), ale moc si nerozumím s kondicionéry.. :(

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som kedysi Syoss používala často, potom som ale prešla na Baleu (za tú cenu super šampóny bez silikónov), potom zas na Schaumu či Head&Shoulders alebo 2 in 1 šampón a kondicionér z Avonu. V princípe som ani pri jednom z nich nepozorovala nejakú väčšiu zmenu, no teraz hľadám šampón, ktorý reálne niečo urobí a pustím sa asi do takých tých oficiálne kaderníckych značiek ako Matrix alebo Loreal professional.
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Head & Shoulders mi vůbec nesedí a s Baleou je to také jak na houpačce.

      Vymazat
  9. Tahle značka jde totálně mimo mě :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...