Aussie - Suchý šampon a pěnový kondicionér

Postupně se snad dopracuji ke všem restům, které na mě ze složky s fotkami koukají už pěknou dobu a na které stále nedochází řadu. Zářným příkladem je i značka Aussie, o které jsem chtěla napsat fakt už před velmi dlouhou dobou.

Měla jsem možnost vyzkoušet pěnový kondicionér, které jsou v poslední době docela in a mám dokonce i s čím porovnávat a pak ještě suchý šampon, který mě dost zajímal, protože nejvíce zkušeností mám se značkou Batiste.

Aussie suchý šampon Wash + Blow Boost Me Up!
Jak jsem psala výše, nejvíce používám značku Batiste, prostě klasika, ale vyzkoušela jsem i jiné a na Aussie byla hodně zvědavá.  Tato verze je určena pro jemné a zplihlé vlasy, které má tedy zbavit mastnoty a nečistot, dodat jim objem a a nezatěžovat.

Obsahuje účinné látky z jojoby, vlasům má poskytnout lesk a zároveň je vyživit. Šampon nádherně voní, ostatně jako všechny produkty od Aussie, ta vůně je fakt skvělá.

Vlasy zbaví mastnoty naprosto dokonale, stříknu, chvilku nechám působit a vyčešu. Vyčesává se dobře a nezanechává bílý povlak. Ovšem s tím leskem to tak valné není, naopak mi přijde, že vlasy spíše zmatní a hodně zafixuje. V podstatě funguje dost jako lak na vlasy, netřeba poté už lakovat. Fixuje dost, je potřeba počítat s tím, že vlasy jsou takové tvrdší.

Co je ale super, že drží neskutečně dobře tvar a to přesně takový, jaký si představuji a nedaří se mi ho kolikrát docílit :D Mně se efekt moc líbí, jen škoda toho lesku. Kolikrát si nestihnu vlasy umýt ještě několik dní poté a i po vyčesání drží klidně další dva dny.

Aussie pěnový kondicionér Pure Locks
Řada Pure Locks je určená vlasům, které jsou namáhané a znečistěné městem. Zkrátka detoxikační kosmetika pro život ve městě je teď hodně populární. Obsahuje výtažek z australského citrusu.

Pěnové kondicionéry jsou určené především pro jemné vlasy, které by neměly zatěžovat. Vlasy jemné mám a bohužel si s těmito pěnovými kondicionéry nerozumím. Mám ještě Pantene a výsledek je v podstatě stejný jako u Aussie.

Kondicionér vytváří hodně bohatou pěnu, která drží a do vlasů se dobře aplikuje. Avšak musím ho použít hodně velké množství, aby ve vlasech byl vůbec cítit. Pro alespoň minimální výsledky navíc je potřeba nechat ho dlouho působit, jinak mám dojem, že jsem nic nepoužila.

I tak to není žádný zázrak. Klasický kondicionér to zkrátka nenahradí, sice vlasy o chlup lépe rozčesat jdou, ale fakt je potřeba velké množství a delší doba působení. O nějaké výživě řeč být vůbec nemůže.

Moc děkuji Procter & Gamble za poskytnutí produktů k recenzi.

Co říkáte na pěnové kondicionéry?
Vaše zkušenosti s Aussie?

9 komentářů:

  1. Suchý šampon od téhle značky chci už delší dobu zkusit, ale místo něj mi vždy skončí v košíku Batiste, síla zvyku:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, Batiste je klasika :D Ale Aussie určitě zkus.

      Vymazat
  2. Tak mne nezaujal ani jeden produkt - suché šampony téměř nepoužívám a u kondicionéru mne odradila recenze ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Suchý šampon zkouším poprvé a jsem s ním docela spokojená. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ráda slyším, mně také vyhovuje a ještě doma čeká na vyzkoušení jiná varianta, tak jsem zvědavá :)

      Vymazat
  4. Ten sucháč jsem zkoušela a s mými vlasy bohužel žádný zázrak neudělal, tak jsem podarovala mamku a koupila Batiste :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já od téhle značky nic jiného kromě šamponu nezkoušela a ani mě neláká.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...