Brandnooz box - Březen 2019

Krásné pondělí!
Mě už čeká jen tento týden práce a poté dva týdny volno, na což se strašně těším. I když nemám nic v plánu, alespoň si odpočinu, což potřebuji jako sůl a odpočítávám dny už nějakou dobu. Plánujete něco na Velikonoce?

Úplně mi unikly maily, kde se oznamovalo, že Brandnooz box bude od tohoto roku chodit obměsíc, takže jsem v únoru čekala a ono nic, až kamarádka mě obeznámila s novinkami. Trochu mě to mrzí, jelikož mít překvapení každý měsíc, mě bavilo. Na druhou stranu chápu, že je asi obtížné vymýšlet furt dokonalý obsah.

Čekala jsem tedy perfektní obsah, když už je box po dvou měsících, tak by obsah měl stát za to. Hned na úvod mě překvapila váha boxu, opravdu hodně lehoučký a po otevření přišlo docela velké zklamání. Za mě obsah fakt slabota, prostě jsem čekala mnohem více. Využiji vše, ale žádná pecka to kromě jednoho produktu není.

Bonduelle řepa strouhaná Vapeur - 425ml, 38, 90Kč
Bonduelle pomalu rozšiřuje svoji řadu strouhané zeleniny a tentokrát tu máme řepu. Tohle není úplně špatné, když se nechci zdržovat strouháním, rovnou můžu sáhnout po konzervě. Je jemně strouhaná, mírně slazená a dochucená šťávou z citronu.

Podravka Natur - 120g, 38,90Kč
V boxu pouze vzorek na ochutnání. Podravka obsahuje kurkumu, libeček, mořskou sůl a zeleninu. Je bez éček a z přírodních surovin. Podravku používáme, věřím, že někdo bude proti, ale u nás využíváme fakt téměř na cokoliv.

Thomy Holandská omáčka - 250ml, 24,90Kč
Značka Thomy je jedničkou na německém trhu a velmi oblíbená například na zeleninu. Příprava je jednoduchá, stačí jen ohřát a máte hotovo. Asi bych pomalu měla tyto různé omáčky začít zpracovávat, jelikož jsem v lednici našla i nějakou rajčatovou :D

Naturprodukt Mátový sirup - 250ml, 139Kč
Co mě naprosto zaujalo, tak rozhodně mátový sirup, za mě nejlepší produkt, co v boxu je. Na výběr ještě další dvě varianty a jsem ráda, že jsem našla právě tenhle, protože prostě mojito, že :D Je 100% přírodní, bez aromat, konzervantů, barviv, ochucovadel atd. Lze použít do čaje, kávy, jogurtu, limonády, na palačinky, zkrátka na to, na co si vzpomenete. Na tohle se fakt mega těším.

Tchibo Mazagrande Citrus - 250ml, 29,90Kč
Mám dojem, že předchozí balení mám ještě v lednici, mě totiž kombinace kávy a limonády nijak extra neupoutala.

Maggi Tekutý bujon slepičí - 160g, 59,90Kč
Pokud se Vám nechce zrovna dělat poctivý vývar, tak Maggi přichází s novinkou ve formě tekutého bujonu, který je vhodný nejen do polévek, ale i omáček, rizot či zeleninových jídel. Je bez barviv, konzervantů a glutamanu. Základ je připraven pomalým vařením masa a kostí.

Rej sušenky celozrnné čokoládové - 4g, 8,90Kč
Sušenková nejsem, až na nějaké výjimky a zrovna tohle ta výjimka asi nebude, i když se prý jedná o kombinaci Oreo a brownie. Oreo mám hodně ráda, ale na pohled je mi jasné, že to nebude ono.

Yes tyčinka - 35g, 29,90Kč
Tyhle tyčinky mají zasytit jako rychlá svačinka. V boxu ořechová s mandlemi & mořskou solí v hořké čokoládě a ovocná s jablkem & červenou řepou. Jsou bohaté na vlákninu, bez přidaného cukru, bez lepku, barviv či aromat. Tohle naopak ochutnám moc ráda, vůbec neznám, takže zkusím něco nového.

Vademecum zubní pasta Whitening - 75ml, 44Kč
Produkt navíc, zubní pasta, která projasňuje zuby již od 10. dne používání a pomáhá regenerovat dásně. Nevím, proč se pasta nenechala do Glanc boxu, ale rozhodně se neztratí, naopak a Vademecum mi i sedí.

Epocha na cestách 59,90Kč
Časopis nijak související s jídlem, ale zas na cestování mrknu ráda, takže budiž.

Líbí se Vám obsah?
Potěšil by Vás?

16 komentářů:

  1. Taky jsem byla hodně zklamaná. Jsem myslela, že když čekáme déle, tak tam budou větší pecky. A nejvíc jsem zklamaná ze šťávy... zase pomeranč se skořicí, ja snad jiné příchuťe ani nedostavam ( uz mam z boxu 3). A přitom věřím , že ostatní budou urco dobrý. :-) Jinak ty susenky nemaji teda s oreem společného ani prd. Ale pochutnala jsem si na nich. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, také očekávám, že když box nechodí každý měsíc, tak obsah bude o to lepší.

      Vymazat
  2. Já ten sirup měla pomerančový a nejdřív jsem byla nadšená z téhle příchutě, protože ostatní dva bych nevyužila, ale bohužel mi vůbec nechutná :-( Líbí se mi obal, složení a všechno, ale ta chuť je prostě divná a mdlá.
    Jinak za mě taky spíš slabší vydání a tu kávovou limonádu už fakt nechci nikdy vidět.

    OdpovědětVymazat
  3. No, tento obsah je opravdu slabší. Taky bych byla docela zklamaná.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tý jo to jsem vůbec nevěděla, že budou posílat takhle, no je to škoda, ale docela je chápu. :) Box nevypadá zas tak špatně.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. čím dál tím více mě zelené boxíky nic neříkají....ale nadchlo mě to, že budeš mít tak krásné volno, moc si ho ušij :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tohe byl můj posledni box a taky jsem zklamaná. Oreo sušenka to podle mě není, celý ten popisek produktu z karty se mi zdá,že patří k něčemu jinému.

    OdpovědětVymazat
  7. Mátový sirup je úžasný v létě, stejně tak jako bezinkový :-) s citrónem, je to úžasné osvěžení :-)

    MOJE VEČERNÍ PÉČE O PLEŤ

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem taky nijak nadšená nebyla, mj. mi štve pokud nějaký výrobec v boxu fut dokola (potřetí kafe sv plechovce A pastu taky v potravinovém boxu nechápu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...