Essence - Řasenka All Eyes On Me Waterproof

Zas po několika recenzích na péči to chce proložit nějakou tou dekorativkou a tak mrkneme na řasenku, kterou jsem v poslední době zkoušela. Jak mám Essence ráda a miluji například tvářenky a rtěnky, tak u řasenek to zas taková sláva není. Z těch všech, co jsem jsem už vyzkoušela, byla většina průměrná a fakt jsem si oblíbila jen jednu.

All Eyes On Me není žádnou novinkou, co jsem koukala, tak byla již před lety. Koupit můžete klasickou verzi, tak voděodolnou, na kterou bude recenze právě dnes. Tipy na voděodolné řasenky se určitě hodí. Léto se pomalu blíží.

Řasenka slibuje díky inovačnímu kartáčku a složení extra objem, dechberoucí délku a oddělené řasy. Voděodolná verze je ideální i pro sportovní nadšence, jelikož by se neměla rozmazávat, pokud se zpotíte.

Kartáček je úplně obyčejný, nijak nezaujme, což ale není problém a samozřejmě záleží, co s řasami udělá. Štětinek je tak akorát a i jejich rozmezí je dle mého takové běžné.

Co oceňuji, že řasy vůbec neslepuje a nezanechává na nich žmolky, i když konzistence je lehce řidší a sem tam na kartáčku více barvy ulpí, na řasy se pak přebytek ale nedostane.

Bohužel efekt je takový nijaký, hodně přirozený a to já úplně nemusím, preferuji výraznější řasy, i když věřím, že na běžné denní nošení by mohla některým z Vás vyhovovat a stačit. Spíše řasy lehce zvýrazní barvou a tím to končí, žádná extra délka ani objem.

Nikde se neobtiskává, během dne se nemaže a neopadává, zvládne i menší slzení. Co se týče voděodolnosti, o té ale rozhodně řeč být nemůže. Vlastně jsem ještě nenarazila u Essence na řasenku, která by fakt byla voděodolná.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Máte oblíbenou Essence řasenku?
Jakou voděodolnou doporučíte?

15 komentářů:

  1. Já od Essence měla už víc řasenek, oblíbenou jsem měla jen jednu nebo dvě, zbytek byl o ničem.

    OdpovědětVymazat
  2. Já voděodolné řasenky nepoužívám, takže neporadím. Od Essence jsem tuším ještě žádnou neměla, mám své oblíbené u Maybelline. Přirozený vzhled taky nemám po použití řasenky ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maybelline mi moc nesedí, s těmi na začátku pokaždé strašně bojuji.

      Vymazat
  3. Tak to je špatná řasenka. Já voděodolné řasenky nevyužívám, pouze když jedu k moři :) a to jsem měla nějakou od She a byla dobrá, myslím ale že už se neprodává.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také využívám vlastně jen u moře, ale tady zkusím, abych pak věděla :)

      Vymazat
  4. Já voděodolné asenky nepoužívám vůbec. Skvělé jsou ale od Bell cosmetics, jiné už prakticky nepoužívám. Mají i jednu voděodolnou, ale tu jsem jako jedinou nezkoušela. Určitě ale bude stejně skvělá :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. JJ já měla ráda tu velikou modrou voděodolnou a pak Princess, ty jsou super :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám essence řasenky ráda a nejvíce mi vychovují právě s přírodními kartáčky. Teď si kupuji stále dokola Lashes of the day.

    MOJE TIPY NA JARNÍ LÍČENÍ

    OdpovědětVymazat
  7. Bohužel se mi efekt řasenky také nelíbí :-((, jak sama píšeš, tak je nijaký, napsala jsi to úplně přesně! Tuším, že ani s řasenkou od Essence zkušenosti nemám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...